• Zaterdag 5 november eerstvolgende kledingmarkt gebruikte kleding en schoenen

31 okt 2022
  • ---- 31 oktober 2022

De start van het zaalseizoen komt eraan en misschien ben jij er wel achter gekomen dat jij of jouw kind geen zaalschoenen of sportkleding meer past. Zaterdag 5 november staat de kraam met gebruikte korfbalkleding en -schoenen weer opgesteld in Het Binnenveld van 9:30 tot ca. 14:00. Wellicht zit hier iets passends voor jou tussen. Goed voor je portemonnee en goed voor het milieu!
    Je kunt tijdens deze kledingmarkt niet alleen spullen kopen, maar je kunt gebruikte spullen dan ook inleveren. Inleveren kan ook altijd bij de bar of thuis bij Karin den Ridder, Wilslaan 18. Alle spullen zijn welkom!

Mocht je vragen hebben over de kledingmarkt, neem dan contact op met Karin den Ridder (06-38315429).

---- 29 januari 2022

Zaterdag 5 februari staat de kraam met gebruikte korfbalkleding en -schoenen weer opgesteld in Het Binnenveld. Van 9:30 uur tot ca. 14:00 uur. Je kunt tijdens deze kledingmarkt niet alleen gebruikte spullen kopen, maar je kunt dan ook gebruikte spullen inleveren. Met het inleveren hoef je trouwens niet te wachten tot die tijd. Inleveren van gebruikte korfbalkleding en -schoenen kan bij de bar of thuis bij Karin den Ridder, Wilslaan 18. Alle spullen zijn welkom, maar we zijn vooral op zoek naar trainingspakken.

---- 6 december 2021

Op de 1e zaterdag van de maand is er op het Binnenveld een kraam aanwezig met daarop gebruikte korfbalkleding en -schoenen, de kledingmarkt. Echter in november en december wijken we hiervan af. Waarom? Omdat het om diverse redenen beter uitkomt. Op zaterdag 13 november en zaterdag 11 december staat Karin den Ridder met de kraam klaar van 9:30-14:00 uur.

Je kunt tijdens de kledingmarkt niet alleen gebruikte spullen kopen, maar je kunt ook dan gebruikte spullen inleveren. Met het inleveren hoef je trouwens niet te wachten tot die tijd. Inleveren van gebruikte korfbalkleding en -schoenen kan bij de bar of thuis bij Karin den Ridder, Wilslaan 18. Alle spullen zijn welkom, maar we zijn vooral op zoek naar trainingspakken.

----- 9 september 2021

Vanaf september is het elke 1e zaterdag van de maand mogelijk om kleding in te leveren of te kopen, gun de korfbalkleding van de kinderen een 2e ronde! Opbrengst gaat naar de club, daar kunnen we extra activiteiten voor de kids van organiseren.

Karin den Ridder co├Ârdineert de inname en verkoop, zij is bereikbaar op 0638315429 en kleding kan worden ingeleverd op de club en op de Wilslaan 18.

Afgelopen zaterdag stond Karin er voor het eerst, buiten op het terras. Via social media was dit aangekondigd, en er werden spullen ingeleverd die bijna meteen weer van eigenaar wisselden. Zaterdag 2 oktober is de eerstvolgende keer.

--- 5 augustus 2021

Iedere ouder kent het wel, je kind is zo uit zijn of haar nieuwe (sport)kleding gegroeid en de sportschoenen zijn na een half seizoen alweer te klein. Bij KV Wageningen staat duurzaamheid hoog in het vaandel en wil daarom graag een tweede leven geven aan deze sportkleding en sportschoenen. Hoe willen we dit doen?

We willen graag een soort tweedehands kledingbank beginnen. Hierbij verzamelen we sportkleding en -schoenen (rokjes, inschietshirts, broekjes, sokken, kunstgrasschoenen, zaalschoenen etc.) van onze leden die ze zelf niet meer passen. Deze zullen dan aangeboden worden via de webshop van KV Wageningen.

Om dit plan in werking te stellen hebben wij jullie hulp nodig. Dus ligt er nog een stapel ongebruikte kleding in de kast die niet meer gebruikt wordt, of liggen er schoenen die niet meer passen. Denk je dat iemand anders nog veel plezier kan beleven aan de kleding/schoenen? Zou je deze dan naar KV Wageningen willen brengen? Geef je spullen af bij de bar, dan zorgt het barpersoneel dat het bij Karin den Ridder komt. Stuur dan wel even een WhatsApp bericht met een foto naar Karin (06-38315429). Afgeven op Wilslaan 18 mag ook.