• Zaterdag 23 april: 3 NK's in sporthal Het Binnenveld

21 apr 2022
  • Zaterdag 23 april wordt een drukke dag op ons complex. Het KNKV heeft namelijk KV Wageningen aangewezen voor het spelen van maar liefst 3 finales om het Nederlands Kampioenschap, de afsluiting van de zaalcompetitie voor de beste D-, C- en B-teams van Nederland.

Programma & livestreams
    De volgende wedstrijden zullen worden gespeeld, en zijn voor de thuisblijvers te volgen via livestreams (klik op de linkjes):
    11:00 uur SKF D1 - PKC D1
    12:30 uur LDODK C1 - Groen Geel C1
    14:00 uur DVO B1 - Nieuwerkerk B1

Help mee!
    6 verschillende clubs dus veel mensen over de vloer.
    Kom gerust kijken maar beter is nog je aan te melden als vrijwilliger deze dag, elk uurtje helpt. Welke taken liggen er zoal: zaaldiensten, bardiensten, parkeerhulpen, schoonmaken zaal/kleedkamers. Heb jij tijd over, app dan even met Jan Willem van Nieuwenhuijsen 0644398414

Wagenings tintje finale B-teams
    Jammergenoeg geen Wagenings team dat om de prijzen gaat spelen, maar de finale bij de B's heeft wel een Wagenings tintje. Stijn Aarts uit Wageningen 2 is coach van DVO B1. In DVO B1 zitten spelers die vorig jaar nog het blauw-wit van Wageningen droegen, en ook nog regelmatig bij Wageningen zijn te vinden: Luna Hijwegen is een van de trainers van de Kangoeroes en Maas de Jong is regelmatig in zijn Wajo’s sweater te vinden tussen de Wajo’s. En Esmee van Graven zal er ook bij zijn. Dit 3-tal leerde het korfballen bij KV Wageningen en stapte in de zomer van 2021 over naar DVO. De wedstrijd DVO B1 – Nieuwerkerk B1 start om 14:00 uur. Laten we met z’n allen Stijn, Luna, Maas en Esmee aanmoedigen.