• Wedstrijdverslagen 2021-2022

6 okt 2021
  • Hieronder komt, hopen we, een lange lijst van wedstrijdverslagen van het seizoen 2021-2022. De wedstrijdverslagen kunnen gemaild worden naar weekbrief@kvwageningen.nl, en zullen dan in de weekbrief verschijnen en in dit artikel.

• Wageningen D4 zet trainer in de bloemen en scheidsrechter in de chocholade
    Afgelopen zaterdag had Wageningen D4 een drukke zaterdag op het Binnenveld. Eerst werd er met 11-1 gewonnen en zijn ze volop in de race voor het kampioenschap. Ze hebben trainer Joyce in het zonnetje gezet met een bloemetje voor haar nieuwe huisje. En scheidsrechter Joost werd met een reep chocolade en een kaart beloond voor zijn inzet. En daar was hij heel blij mee! #weekvandescheidsrechter. Daarna waren ze nog lang niet uitgeteld en speelde de helft nog mee bij andere teams. Het zijn een stel gezellige fanatiekelingen

• DVO/Accountor E7 - Wageningen E7 2-3 (18 september)

Vandaag een lekker zonnetje op het veld. We misten de boys, dus de meiden hadden de tegenvaller van extra vaak jongetje 'zijn'. Beetje moeizame start met bal op het achterhoofd, losse veter e.d. Team heeft altijd wat tijd nodig om in de wedstrijd komen. We blijven altijd goed overspelen, maar zijn soms nog iets teveel aan het dromen, druk met vrij lopen maar dan niet kijken of simpelweg wachten tot de tegenstander miss een stapje opzij doet 😅 Zeker een paar mooie schoten gehad die werden gemist.

Tweede helft ging veel soepeler, beter rond spelen en vrijlopen wat resulteerde in meer schotkansen. Waar we in eerste instantie met 2 punten achter stonden, konden we het ombuigen in een gelijkspel. Rust bewaren is dan belangrijk, door sneller te willen wordt er meer gemist, zowel in scores als in overspelen. Twee minuten voor tijd werd er een derde punt voor Wageningen gescoord, wat op ons voorsprong bracht. In de laatste minuut nog een poging tot scoren van DVO, maar niet raak en zo sloot Wageningen af met een 3-2 winst.