• Wedstrijdverslag Wageningen zondag 1(0)

  15 feb 2023
 • Wedstrijdverslag KV Wageningen zondag 10 of zondag 1 zoals we onszelf noemen.

  Ja ja zomaar een wedstrijdverslag, we kregen commentaar van iemand zijn of haar opa en oma dat er nooit iets over Wageningen 10 in de nieuwsbrief stond, nou bij deze: opa en oma dit verslag is voor jullie! 
   
  Vandaag stond er weer een uitwedstrijd op de planning. Dit seizoen missen we wat heren bij 10, maar gelukkig heeft Ricardo besloten dat hij ons toch best leuk vindt en gaat hij elke zondag mee. Zo ook vandaag naar Dordrecht.  Helaas zonder Marisya, want die koos bubbelen in een bubbelbad boven een uitwedstrijd (we kunnen haar geen ongelijk geven toch?). Maar daardoor was onze kleine supporter Liz ook niet mee, jammer… dan maar winnen zonder haar. 
   
  We kwamen aan een half uurtje voor de wedstrijd, er werd rustig koffiegedronken en weg gezwijmeld bij de babyfoto's van Carlo’s kleinzoon. Carlo op een blauwe wolk, dat kan niet misgaan deze wedstrijd. We begonnen met de vaste wissels aan de kant: Bart en Michelle. 
   
  Snel bal onderscheppen en Sanne knalde haar eerste afstandschot er meteen in. Wist je ook dat zij dus zo hard rent, dat ze er traanogen van krijgt? Ja, zoveel wind produceert ze als de loopt, ongelofelijk he! 
   
  Het bleef de hele eerste helft best een beetje spannend, het ging gelijk op qua score. Alle dames die in de basis begonnen, hadden al een doelpunt gemaakt de eerste helft. Op Yvonne na, maar die had al bij de midweek gescoord van de week dus die was al wel klaar voor deze week. Geen druk voor Michelle, want die kwam erin en had nog niet gescoord. Na een flinke misser van een korte kans (een Yvonnetje noemen we dat) lukt het Michelle toch om een bal binnen te schieten. Na lang aanvallen en dus veel fouten maken en veelsteveel missen, werd het toch ineens nog spannend en stonden we zelfs achter, één van de eerste keren dit seizoen. 
  Maar gelukkig hebben ook de mannen nog wat inbreng vandaag en die schoten ook een balletje raak! 
  Veel doorspeelballen en korte kansen werden gemist, maar Ricardo schoot wel een balletje van afstand binnen. Helaas lopen volgens de scheids. Shit, we kwamen nog niet echt los van die gasten, maar gelukkig was daar Sanne weer met haar 3e doelpunt en liepen we een beetje uit, een klein beetje.
   
  Laatste 2 minuten op de klok, Bart en Jan-Willem waren het verdedigen wel zat en dachten: we laten één van de heren scoren, dan kunnen we nog zelf aanvallen. Dus Michelle laat haar dame voorsnijden in de aangeef, Bart laat zijn heer erg langs lopen voor de doorloopbal, maar de heer van Movado mist en helaas dus geen aanval meer voor Bart en Jan-Willem.
   
  Gertjan probeerde nog vanaf de zijlijn de bal erin te schieten, maar helaas… mis en afgelopen.
   
  Wageningen zondag 1(0) wint in Dordrecht met 11-14.