• Wedstrijden fluiten najaar 2022 - Arbitragecommissie

  4 sep 2022
 • Van Arbitrage commissie

  FLUITEN DOEN WE SAMEN 

  Het is tot op heden helaas niet gelukt om een scheidsrechter aanwijzer(s) te vinden voor de thuiswedstrijden van KV Wageningen.
  Hierdoor zullen de aanwijzingen voor 1e helft veld, in overleg met de senioren TC en Jeugd TC, als volgt door de commissie worden uitgevoerd.

  De te fluiten wedstrijden worden per team aangewezen, daarbij rekening gehouden met de speeltijden van de wedstrijden van de aangewezen teams. We betrekken hierbij alle spelende A en senioren teams, vanaf de A3 tot en met de midweek. Voor het beeld, er moeten per weekend ca 15 thuiswedstrijden worden gefloten door eigen leden. Dit betekent dat er door iedereen in een team maximaal één wedstrijd gefloten hoeft te worden. Zoals jullie zullen begrijpen, zonder jullie hulp en deze methodiek redden we het niet. 

  Wij vullen al wel namen in van spelers/speelsters uit de teams. Hierbij proberen wij ook, als iemand bijvoorbeeld een team coacht rekening te houden met de speeltijd van dat team en zal de coach op dat moment niet aangewezen worden. Ook kan er natuurlijk worden aangegeven of je begeleiding wilt. Wij zullen zsm voor het begin van de competitie de aangewezen wedstrijden met namen per team sturen naar jullie teamplanners/aanvoerders/coaches en/of teamouders zodat jullie binnen het team de namen nog kunnen aanpassen.

  Mocht na de aanwijzing iemand uit het team toch niet kunnen fluiten dan zal binnen het team zelf vervanging geregeld moeten worden. Eventueel kun je een vrijwilliger uit een ander team benaderen. In alle gevallen moet de wijziging worden doorgegeven aan de Arbitrage commissie!!

   

  Fluiten doen we dus samen en we vinden het allemaal fijn als er een scheidsrechter is en de wedstrijd door kan gaan. Dus zorg dat je er bent of een vervanger hebt geregeld, zodat iedereen een mooie en sportieve korfbalwedstrijd beleeft

  Ten slotte..

  • Graag verzoeken wij iedereen zsm de KNKV Sportlink app te downloaden op je telefoon, zodat je eigen wedstrijden maar ook de door jou te fluiten wedstrijden zichtbaar zijn.
  • Mocht je interesse hebben om ons te helpen met het aanwijzen, plannen en regelen van de aanwijzingen dan horen wij dat graag ( zie ook vacature elders op de site)
  • Mocht je geen spelend lid zijn en toch af een toe een (jeugd) wedstrijd willen fluiten, laat het ons dat weten. We zien je erg graag en je bent van harte welkom
  • We zullen zsm een aantal communicatie opties doorgeven  om ons te bereiken . Vooralsnog is dit ons mailadres Scheidsrechter-intern@kvwageningen.nl

  Tot op het Binnenveld en Zonder scheidsrechter geen wedstrijd