• Watertappunt en echte KV Wageningen drinkfles voor de jeugd

7 sep 2021
  • Een aantal weken terug is op Het Binnenveld het nieuwe watertappunt geplaatst en hier wordt al veel gebruik van gemaakt. Het nieuwe watertappunt is gesponsord en geïnstalleerd door Van der Laan Installatietechniek en mede mogelijk gemaakt door Join the Pipe. KV Wageningen is heel blij met deze stap naar een gezondere sportomgeving.

Maar er is nog meer…  Alle jeugdleden van KV Wageningen krijgen een echte KV Wageningen fles die ze kunnen vullen bij het tappunt. Komende zaterdag zal ieder team bij de eerste competitiewedstrijd de mooie KV Wageningen fles uitgereikt krijgen. KV Wageningen wil Join the Pipe en Van der Laan Installatietechniek hartelijk bedanken voor deze fantastische actie.