• Wat een zaterdag ... wat een vrijwilligers!

25 apr 2022
  • 23 april 2022

De meeste teams gingen van start met de 2e helft van de veldcompetitie. Daarnaast speelden ook nog 6 jeugdteams in onze hal de finale om het Nederlands kampioenschap. Bussen met supporters traden aan en het was volle bak op de tribunes. Het begon met de D1 finale, deze ging tussen PKC en SKF en de ploeg uit Papendrecht kon het kampioensfeest vieren. De finale voor de C1 ging tussen LDODK en GroenGeel, waarbij de tribune volledig groen en geel was, want het zijn ook de clubkleuren van de Friese ploeg. Zij werden Nederlands kampioen.

De laatste wedstrijd was de B1 en deze ging tussen Nieuwerkerk en DVO. Bij DVO speelden ‘onze’ Maas en Luna en wat waren ze goed. En ‘onze’ Stijn heeft met deze mooie ploeg terecht de titel gepakt!

Het was echt een topdag… we kregen zoveel complimenten (van ouders, van clubs, van het KNKV) over onze prachtige accommodatie, maar ook over de organisatie en de gastvrijheid.

Oh ja.. en toen was er ‘s avonds ook nog eens een hele leuke, gezellige, drukbezochte playbackshow..

Deze dag heeft weer waanzinnig veel organisatie, flexibiliteit en inzet gevraagd van al onze vrijwilligers.. Jullie hebben dit tot een groot succes gemaakt en ik ben daar zo trots op.

DANK JULLIE WEL!

Wendy (voorzitter@kvwageningen.nl)