• Wat een dag

29 jun 2022
  • Zaterdag 25 juni, dé dag om het seizoen af te sluiten.

Rond 12.30u druppelden de eerste teams voor het familie-/vriendentoernooi binnen… Prima temperatuurtje al bleef het zonnetje nog achterwege, maar hé.. het was droog :) En het allerbelangrijkste, alleen maar lachende gezichten. Jong, oud, groot, klein, korfballers, niet-korfballers, een prachtig gezelschap.

Keurig op tijd, om 13.00u, werd het startschot gegeven voor de eerste wedstrijden. En ook het zonnetje kwam er lekker door. Het was een strak schema qua wedstrijden en het verliep allemaal vlekkeloos. Helaas wel een smetje op de dag, doordat de ambulance een bezoek moest brengen aan ons terrein. Lammert de Vries (vader van Wiebe) had zijn voet andersom aan z’n onderbeen staan. Gelukkig kreeg hij snel medicatie waardoor hij ineens in een andere wereld belandde en daardoor de pijn niet meer voelde toen ze zijn voet weer in de juiste positie brachten. Nog mooier is dat er wonder boven wonder niets gebroken is, dus de zondag is hij (weliswaar zittend) ‘gewoon’ aan het werk gegaan.

De terechte winnaars van het toernooi werden gehuldigd en iedereen kon zich douchen en opmaken voor de rest van de dag.

Om 17.00u werd het heerlijke vlees (en de vegetarische variant) voor de BBQ bezorgd door onze sponsor keurslagerij Elings en vanaf 18.00u kon iedereen z’n worstjes gaan draaien (behalve Pieter Gouweloos; die vond het rauw leuker:)

Toen de buikjes vol waren trad onze eigen Twan ‘DJ TRD’ aan en zorgde ervoor dat het fijne sfeertje direct door kon gaan op de neon-party.

En wat was het een geweldig feest. Onze eigen topfotografen Patricia en Cees hebben de mooie foto’s al met ons gedeeld en die foto’s zeggen genoeg… (link naar de foto’s https://photos.app.goo.gl/A7gDU4T4L5yeayNRA)

Allemaal blije gezichten… ik hou er zo van!

Natuurlijk begint het voor de organisatie van zo’n dag al veel eerder:

• Het speelschema maken en omroepen
    • Alles versieren en opstellen
    • Vrijwilligers oproepen
    • De inkoop van het eten en drinken regelen
    • De bardiensten regelen en de bardiensten draaien
    • Het beheer en de BHV op zo’n dag
    • En de rest wat ik nu vergeet te noemen

Een groot dank je wel weer voor alle vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

En ook voor alle aanwezigen, onwijs bedankt voor deze fantastische dag. Ik wens iedereen een fijne vakantie en ik zie jullie heel graag weer eind augustus. Vol energie en zin in het nieuwe seizoen!

Tot dan!

Hartelijke groet,