• WAJO’s benoemen Jochem Langstraat tot nieuwe voorzitter van de WAJO’s

  29 sep 2021
 • Mijn naam is Jochem Langstraat, 18 jaar en sinds afgelopen zaterdag ben ik de nieuwe voorzitter van de WAJO’s. Zelf speel ik in de A2 van KV Wageningen en ben ik trainer/coach van de C3. Ik korfbal nu al zo’n 13 jaar bij KV Wageningen en dit is het zevende jaar dat ik training geef.

  Na een aantal jaar heeft Jory Hooijer besloten om een stapje terug te doen als voorzitter van de WAJO’s. Nadat hij mij voorstelde om het stokje over te nemen begon het balletje snel te rollen. De andere WAJO’s kwamen al snel tot de conclusie dat ik eigenlijk geen keuze had en dat ik het maar gewoon moest gaan doen. Gelukkig vond ik dat zelf ook een leuk idee ;).

  De afgelopen jaren hebben wij met de WAJO’s verschillende leuke dingen ondernomen zoals bijvoorbeeld het organiseren van verschillende bierpong toernooien, die al jarenlang erg succesvol zijn gebleken. Daarnaast verzorgen wij ook de verkoop van KV Wageningen artikelen, zoals mondkapjes en handdoeken. Deze zijn verkrijgbaar via de www.kvwageningenshop.nl. Maar de meeste mensen zullen ons natuurlijk kennen van de sfeeracties bij het eerste, die wij als supportersvereniging verzorgen.

  Na anderhalf jaar geen sfeeracties zijn wij het enorm gaan missen en daarom zijn wij van plan om dit seizoen weer helemaal los te gaan. De voorbereidingen zijn afgelopen zaterdag in ieder geval al begonnen tijdens onze eerste vergadering van het seizoen.

  Ik heb heel veel zin in dit seizoen en alle activiteiten daar omheen. We gaan er iets leuks van maken! Mocht je nog leuke ideeën hebben voor sfeeracties of andere dingen kan je altijd even contact opnemen via sv@kvwageningen.nl want wij staan altijd open voor nieuwe ideeën!

  Jochem Langstraat