• Wageningen versterkt zich met Saskia van der Zee

    30 mei 2020
  • TKW is blij te kunnen melden dat Saskia van der Zee ervoor gekozen heeft om komend seizoen voor Wageningen uit te komen. De 22-jarige speelster uit Ede komt over van DVO uit Bennekom, waar zij al haar gehele leven speelt. Saskia werkt momenteel in het verzorgingstehuis Rumah Kita en gaat dat vanaf september combineren met de opleiding verpleegkundige.

    Saskia heeft bij DVO alle jeugdteams doorlopen en heeft de laatste 5 jaar in de selectie gespeeld waarbij zij meerdere malen ook in het eerste team haar minuten maakte. Daarnaast zit zij vanaf haar 12e bij de selectie van Oost en mocht zij deel uit maken van Oranje onder de 19 en Oranje onder de 21 jaar. Over haar overstap zegt Saskia het volgende: “Ik heb 16 jaar met veel plezier bij DVO gespeeld maar ik merkte dat het nu tijd is voor een nieuwe uitdaging. Daarom heb ik super veel zin om aankomend jaar bij Wageningen te gaan korfballen. Ik denk dat ik mijzelf nog meer kan ontwikkelen

    Met de komst van Saskia is er een topdame toegevoegd aan de vrouwenkant. Saskia, welkom bij onze mooie club en heel veel plezier en succes gewenst!