• Wageningen 1 blijft winnen

    29 sep 2019
  • Zaterdag gingen zowel de hoofdmacht als de reserves richting Amsterdam om het op te nemen tegen hekkensluiter Rohda. Spelen normaal de reserves voor het vlaggenschip, ditmaal waren de rollen omgedraaid. Wageningen trad opnieuw aan met Joost van Milligen in de basis, omdat Wouter ter Maten pas twee weken in training is en Jasper Broenink nog uit de running vanwege een blessure.

    Dat Rohda de lantaarndrager is met nul punten, was duidelijk te merken. Geen moment kwamen de blauwwitten in de problemen. De ruststand van 7-13 was dan ook geheel verdiend. In de tweede helft kon Wouter ter Maten weer wat wedstrijdminuten maken en hierdoor werd er doorgewisseld bij de heren.Wageningen kon rustig doorwerken naar een mooie eindstand en hoefde geen moment alles uit de kast te halen. Eindstand 11-23. De reserves deden het daarna nog even dunnetjes over en wonnen in de soms stromende regen met 10-28.

    Vanzelfsprekend blijft Wageningen koploper na 4 overwinningen uit 4 wedstrijden. De komende twee weken ontvangt het op Het Binnenveld ploegen uit de lagere regionen van de ranglijst. Komende zaterdag ontvangt Wageningen Meervogels/Física op Sportcomplex Het Binnenveld. De ploeg uit Zoetermeer heeft tot nu twee punten bij elkaar gesprokkeld.

    Doelpuntenmakers: Steven Landman 9x, Joost van Milligen 4x, Jeffrey van Huenen 3x, Matté Lipke 2x en Xanne Ketelaar, Iris Ilekhomon, Nena Ellermeijer en Wouter ter Maten 1x.