• Vrijwilligers: drijvende kracht binnen KV Wageningen

    Het lijkt zo gemakkelijk en vanzelfsprekend: een veld, twee palen met een korf en een bal en daar gaan we. Maar voor het goed reilen en zeilen van een club is zoveel meer nodig. Net als bij de meeste verenigingen, zijn het ook bij KV Wageningen de vrijwilligers die hiervoor zorgen. Vrijwilligers zijn dan ook goud waard voor de club.

    Naast een bijdrage aan de club, schenkt een vrijwilligersfunctie ook veel voldoening en plezier en leer je nieuwe mensen kennen. Veel leden zijn actief als vrijwilliger. Ook ouders van jeugdleden zijn actief, soms gekoppeld aan het team van hun kind (vervoer, bardienst of teamouder), maar soms ook breder. Als club zijn we heel blij met alle vrijwilligers, omdat we weten dat we er nooit teveel van zullen hebben.

    Wat we ook weten is dat niet iedereen goed op de hoogte is van de structuur van onze vereniging en welke functies en taken er zoal zijn. Bovendien hebben wij, omgekeerd, onvoldoende zicht op de specifieke kwaliteiten en interesses van (de ouders van) onze leden. Daarom volgt hieronder een kort overzicht van functies en taken binnen onze club. Op de website is het overzicht (in het kort) ook terug te vinden: kvwageningen.nl > organisatie > overzicht. Voor een uitgebreide lijst van vrijwilligerstaken kun je dit overzicht van vrijwilligerstaken eens lezen.

    Heb je zin om deel uit te maken van het kloppend hart van onze vereniging? Van harte welkom! Kijk wat het best bij jou past en wie je hiervoor het best kunt benaderen.