• Vertrekkende spelers KV Wageningen 1

9 jun 2022
  • Dat er spelers weggaan bij KV Wageningen is een gebruikelijk verschijnsel, spelers hebben ambities, keren terug naar hun oude club of zijn klaar met korfballen en gunnen zichzelf wat meer vrije tijd. Dit jaar hebben, helaas voor ons, vijf spelers aangekondigd volgend jaar niet meer bij KV Wageningen te spelen: Steven Landman, Jeroen Hukema, Michelle van den Tempel, Nena Ellermeijer en Jiske van den Brenk.

Steven Landman
    Steven is in seizoen 2015-2016 bij KV Wageningen komen spelen en is altijd een vaste waarde in het eerste geweest. Met zijn schotkracht en leiderschap heeft hij aan vele successen van Wageningen bijgedragen, waaronder het behalen van het kampioenschap en de kruisfinales. Steven heeft zich daarnaast ook ingezet voor de jeugd van KV Wageningen als trainer/coach van Wageningen A1. Na vele jaren topkorfbal is het klaar voor Steven. Hij wil meer tijd vrijmaken voor zijn gezin en maatschappelijke carrière waarin hij onlangs een mooie stap heeft gezet door een eigen bedrijf te beginnen. Wij willen Steven enorm bedanken voor zijn bijdrage aan KV Wageningen.  Geniet van je vrije tijd!

Jeroen Hukema
    Jeroen is in 2020 van Sparta Zwolle overgekomen naar KV Wageningen. Helaas heeft Corona ervoor gezorgd dat Jeroen niet het aantal wedstrijden van 2 jaar gespeeld heeft. De afstand tussen Zwolle en Wageningen  in  combinatie met een fulltime job heeft Jeroen doen besluiten om te stoppen bij KV Wageningen. Jeroen heeft laten zien dat hij van toegevoegde waarde was voor het eerste en we hebben van zijn spel genoten. Na dit seizoen ligt zijn sportieve carrière nog open, wij wensen Jeroen in ieder geval heel veel succes en bedankt voor de afgelopen 2 jaar!

Michelle van den Tempel
    In 2018 verwelkomden we Michelle en heeft vanaf dat moment KV Wageningen 1 versterkt met haar verdedigende kwaliteiten. Het hoogtepunt was uiteraard het behalen van het kampioenschap in de Hoofdklasse en de daaropvolgende kruisfinales tegen Groen-Geel. Helaas heeft Michelle moeten besluiten om te stoppen met topkorfbal vanwege verplichtingen op haar werk. De piekmomenten in de accountantswereld zijn niet goed meer te combineren met de verplichtingen van de selectie. We willen Michelle ontzettend bedanken voor de afgelopen vier jaar en hopen haar nog weer eens te zien bij KV Wageningen wanneer het werk het toelaat.

Nena Ellermeijer
    In hetzelfde jaar als Michelle, kwam ook Nena bij KV Wageningen. Nena heeft zich ontwikkeld tot een goede aanvallende dame die elke wedstrijd haar tegenstander wel een keer het nakijken gaf met een mooie actie naar binnen. We hebben ontzettend genoten van deze acties en Nena haar bijdrage voor KV Wageningen. Nena wil graag ontdekken hoe zij zich nog verder kan ontwikkelen binnen de korfbalwereld en gaat dit doen bij DOS’46 in Nijeveen. Wij wensen Nena heel veel succes en bedankt voor de afgelopen jaren!

Jiske van Brenk
    Jiske is al vanaf de D-jeugd lid van KV Wageningen en heeft alle eerste jeugdteams meegemaakt binnen onze vereniging. Jiske maakte deel uit van het team in de junioren dat voor het eerst in de geschiedenis van de club Hoofdklasse speelde en mocht direct vanuit de A de overstap maken naar het eerste. Haar eerste jaar senioren heeft zij verdienstelijk gedaan en Jiske was met haar doelpunten zeer belangrijk in het afgelopen seizoen. Haar ambities om op een hoger niveau te spelen, hebben er voor gezorgd dat zij heeft gekozen om naar HKC (Ha) te gaan. Wij wensen Jiske heel veel succes bij HKC!