• Lid worden?

Wil je lid worden of wil je vrijblijvend meetrainen?

Wil je lid worden van KV Wageningen of weten wanneer je een keer vrijblijvend mee kunt trainen dan kun je een mail sturen naar:

Wil je je inschrijven als lid ?

Dit kan  via de onderstaande button Aanmelden als lid van KV Wageningen. De aanmelding komt bij onze ledenadministratie binnen en je ontvangt binnen afzienbare tijd een bevestiging van de inschrijving van het lidmaatschap.

Indien je als teamouder aan de slag gaat kies dan in het online aanvraagformulier bij lidmaatschap voor Vereniging hier zijn geen kosten aan verbonden maar krijg je wel de korfbal app tot je beschikking.

Belangrijk om te weten over het aanmeldformulier

• Wil je meer dan 1 mailadres (maximaal 2 extra) en meer dan 1 mobiel nummer (maximaal 2 extra) aan ons doorgeven, dan kan je deze vermelden in het veld Opmerkingen;
    • Kan jij iets extra's betekenen voor de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Vrijwilliger;
    • Wil en kan jij iets betekenen als sponsor van de vereniging? Geef dit dan aan in het veld Opmerkingen;

Alvast bedankt voor de aanmelding.

Bedanken als lid

• Het lidmaatschap wordt aangegaan voor het lopende verenigingsjaar en wordt telkens stilzwijgend verlengd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
    • Opzegging dient uiterlijk twee weken voor het einde van het verenigingsjaar schriftelijke of per mail plaats te vinden. Opzeggen per mail kan naar het mailadres ledenadministratie@kvwageningen.nl.
    • Bij opzegging tijdens het seizoen zal er nog 2 maanden contributie in rekening worden gebracht.

Contributie

Voor de actuele contributie kun je terecht onder Vereniging -> Contributie (https://www.kvwageningen.nl/vereniging/contributie/)

• Online aanmelden als lid van KV Wageningen

Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Initialen
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Nummertoevoeging *
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    Mobielnummer
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!