• Kleding

  Op deze pagina meer informatie over de aanschaf van KV Wageningen kleding en wat te doen als je kleding of schoenen bent kwijtgeraakt. 

  Welke kleding en schoenen heb je nodig wanneer je start met korfballen?

  Wat heb je nodig bij het spelen van wedstrijden?

  • Een zwarte korte broek (heren, jongens) of een zwart rokje (dames, meisjes).
   Nieuw aan te schaffen bij Intersport Winners en wordt voorzien van een gratis logo. Kun je ook elders kopen, maar dan is het zonder logo. 2e hands te koop via de maandelijkse kledingmarkt.
  • Bij voorkeur zwarte sportsokken.
   Er zijn speciale KV Wageningen kousen van het merk Stanno. Nieuw te koop bij Intersport Winners of 2e hands via de maandelijkse kledingmarkt. 
  • Een wedstrijdshirt, maar dat hoef je niet zelf aan te schaffen.
   Elk team heeft een tas met wedstrijdshirts die zijn aangeschaft door de club en van sponsoring zijn voorzien. Deze wedstrijdshirts worden bij toerbeurt gewassen.
  • Schoenen.
   Meestal 2 paar, een paar schoenen voor op het kunstgras en een paar schoenen voor in de zaal, en dat zijn niet dezelfde. Voor op het kunstgras kunnen dit echte kunstgrasschoenen zijn of voetbalschoenen met kleine nopjes. 2e hands via de maandelijkse kledingmarkt of nieuw in de winkel. 
  • Trainingspak
   Is geen must. Bij Intersport Winners zijn trainingspakken te koop die horen bij de kledinglijn van de club. Of een gebruikt pak via de maandelijkse kledingmarkt. 

  Wat heb je dan nog nodig voor trainingen?

  • Veel kinderen zie je trainen in trainingsshirts met het logo van KV Wageningen. Of teams die ze aan hebben tijdens het inschieten voor de wedstrijd. Deze shirts zijn nieuw aan te schaffen bij Intersport Winners of 2e hands via de maandelijkse kledingmarkt, maar ben je afhankelijk van de beschikbaarheid. 

  Zoals hierboven al genoemd, je kunt je kleding dus nieuw kopen bij Intersport Winners of gebruikte spullen via de maandelijkse kledingmarkt.  

  Intersport Winners

  Leden van KV Wageningen kunnen bij Intersport Winners KV Wageningen nieuwe kleding shoppen. Dat kan in de winkel aan het Plantsoen, of online via de speciale webshop: https://clubs.deventrade.com/nl/kv-wageningen/ waar je vervolgens kiest voor clubcollectie. 

  Broek/rok, trainingsshirt/inschietshirt, trainingspak kun je gratis laten bedrukken met KV Wageningen logo. 

  Bekijk de afbeeldingen om te zien hoe de kledinglijn eruit ziet, of loop even bij Intersport Winners naar binnen.

  KV Wageningen kledingmarkt

  Wanneer je sportkleding of -schoenen hebt die je niet meer gebruikt, kun je dit inleveren bij de KV Wageningen kledingmarkt. De opbrengst van de verkoop van deze spullen gaat naar de club. Iedere eerste zaterdag van de maand zijn deze spullen in de kantine te koop. Spullen inleveren? Stuur een appje naar Karin den Ridder 06-38315429