• Kennismaken / SAM Sportief

  Ook in het schooljaar 2020-2021 doet KV Wageningen mee aan het initiatief van Sportservice Wageningen om zoveel mogelijk kinderen van Wageningse basisscholen te laten kennismaken met een sport. In ons geval is dat vanzelfsprekend met korfbal.

  Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je komen kennismaken met korfbal in de zaal (herfstvakantie t/m maart) of buiten op het veld (rest van het jaar). Dit kan door:
  - Mee te trainen bij leeftijdsgenoten
  - Deel te nemen aan de schiet-maar-raak trainingen, onze kennismakingstrainingen

  Meetrainen bij leeftijdsgenoten

  In juni 2021 zijn dit de mogelijkheden (buiten op de kunstgrasvelden van Het Binnenveld):
  (door corona zijn de trainingstijden aangepast; normaal zouden we in maart nog binnen trainen, nu zijn we in februari al naar buiten gegaan)
  - 4-6 jaar - Kom meedoen bij onze Kangoeroe Klup, elke zaterdag van 10:00-11:00 uur
  - 6-8 jaar - Kom meedoen bij de training van de F-instroom, elke woensdag van 17:30-18:30 uur
  - 8-10 jaar - Kom meedoen bij de training van de E-instroom, elke woensdag van 17:30-18:30 uur
  - ouder dan 10 jaar: Meld je aan om een keer mee te trainen bij jeugdtc@kvwageningen.nl en dan zullen wij aan je doorgeven bij welk team je kunt mee trainen of we organiseren een paar speciale trainingen.

  Wil je (kind) meedoen of heb je vragen, kijk hieronder dan bij "Meer informatie" over het aanmelden. 

  Schiet-maar-raak trainingen - kennismakingstrainingen

  In verschillende perioden van het jaar organiseren we onze kennismakingstrainingen, die in de KV Wageningen volksmond schiet-maar-raak trainingen heten. In januari, februari en maart organiseren we deze trainingen , als vervolg op de korfbalgymlessen die we in die periode geven op de basisscholen. In september en oktober organiseren we ze aansluitend op de Schoolsport Olympiade en het schoolkorfbaltoernooi.

  Door corona loopt het dit jaar allemaal anders. Geen korfbalgymlessen, maar vanaf maart 2021 wel schiet-maar-raak trainingen buiten op de kunstgrasvelden van Het Binnenveld. Voor de zomer doen we nog een reeks in juni. 
  - zaterdag 5, 12, 19 en 26 juni, 10:00-11:00 uur

  Wil je (kind) meedoen of heb je vragen, kijk hieronder dan bij "Meer informatie" over het aanmelden. 

  Meer informatie

  Wil je een keer meetrainen bij leeftijdsgenoten tijdens een reguliere training, meld je dan even aan bij jeugdtc@kvwageningen.nl of neem contact op met Alien Jalvingh (0644348874).

  Voor de schiet-maar-raak trainingen is het verplicht om je van te voren aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar korfballen@kvwageningen.nl of door te bellen/appen met Alien Jalvingh (0644348874). En dit kan ook nog op het laatste moment. 

  Voor vragen over KV Wageningen kun je terecht op jeugdtc@kvwageningen.nl, kun je bellen/appen met Alien Jalvingh (0644348874) of kijk eens rustig rond op onze website.