• Kennismaken / Sjors Sportief

  Ook in het schooljaar 2019-2020 doet KV Wageningen mee aan het initiatief van Sportservice Wageningen om zoveel mogelijk kinderen van Wageningse basisscholen te laten kennismaken met een sport. In ons geval met korfbal, natuurlijk.

  Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je komen kennismaken met korfbal in de zaal (herfstvakantie t/m maart) of buiten op het veld (rest van het jaar). Dit kan door:

  • Meetrainen bij leeftijdsgenoten
  • Deelnemen aan de schiet-maar-raak trainingen, onze kennismakingstrainingen

  Meetrainen bij leeftijdsgenoten

  Van november tot eind maart zijn dit de mogelijkheden (in de sporthal van Sportcomplex Het Binnenveld):

  • 4-6 jaar - Kom meedoen bij onze Kangoeroe Klup, elke zaterdag van 9:00-10:00 uur
  • 6-8 jaar - Kom meedoen bij de training van de F-instroom, elke woensdag van 17.30-18.30 uur
  • 8-10 jaar - Kom meedoen bij de training van de E-instroom, elke woensdag van 17:30-18:30 uur
  • ouder dan 10 jaar: Meld je aan om een keer mee te trainen bij jeugdtc@kvwageningen.nl en dan zullen wij aan je doorgeven bij welk team je kunt mee trainen of we organiseren een paar speciale trainingen.

  Schiet-maar-raak trainingen - kennismakingstrainingen

  Aansluitend op de Schoolsport Olympiade en het schoolkorfbaltoernooi organiseren we enkele schiet-maar-raak trainingen. In januari, februari en maart organiseren we deze trainingen ook, als vervolg op de korfbalgymlessen die we in die periode geven op de basisscholen.

  Het programma voor februari en maart 2020 ziet er als volgt uit (in de sporthal van Het Binnenveld): 
  - vrijdag 7, 14 en 21 februari, 17:30-18:30 uur
  - vrijdag 6, 13, 20 en 27 maart, 17:30-18:30 uur -> deze trainingen gaan niet door vanwege de maatregelen om het Coronavirus in te dammen. We gaan op een later moment nieuwe mogelijkheden aanbieden. Wil je dat we je op de hoogte houden hierover, neem dan even contact op (zie hieronder bij "Meer informatie" hoe dat kan). 

  Je vindt deze kennismakingstrainingen binnenkort ook terug in het Wageningse aanbod op Sjors Sportief: www.sjorssportief.nl


  Meer informatie

  Ben je van plan om te komen? Dat vinden wij wel handig om te weten, en mail ons daarom even op jeugdtc@kvwageningen.nl.

  Voor vragen over KV Wageningen kun je terecht op jeugdtc@kvwageningen.nl, kun je bellen met Alien Jalvingh (0644348874) of kijk eens rustig rond op onze website.