• Veilingitems gezocht!

11 jan 2021
  • Aan iedereen die KV Wageningen een warm hart toedraagt.

KV Wageningen heeft jullie hulp nodig!

2020 was voor iedereen een zwaar jaar, ook onze prachtige korfbalclub ervaart hier de gevolgen van. Door de sluiting van de kantine aan de Marijkeweg moeten we helaas de sociale contacten, de gezelligheid, de derde helft en alle leuke activiteiten missen. Dit is natuurlijk een enorme domper voor ons als bezoekers aan de kantine, maar voor de vereniging is dit ook een enorme financiële domper.

Via deze weg willen wij een beroep op uw hart voor de vereniging doen en vragen ons en daarmee de vereniging te helpen.

De Wajo’s starten een KV Wageningen veiling waarvan de gehele opbrengst vanzelfsprekend naar de club gaat. Vanaf nu kunt u veilingitems doneren die via een online veiling geveild gaan worden. Een geschikt item kan van alles zijn, een bestaand product of een bestaande dienst, maar ook unieke items zijn meer dan welkom. Bijvoorbeeld het geven van een cursus, koken voor anderen, een overnachting met ontbijt, wees dus vooral creatief.

Veilingitems kunnen tot en met 28 februari worden gedoneerd.

Hoe kunt u een veilingitem doneren?

• Stuur een mail naar: samen@kvwageningen.nl met als onderwerp veilingitem.

• Omschrijf het veilingitem, het liefst met foto!

• Noem uw minimale prijs.

• Laat uw contactgegevens achter.

Hoe nu verder?
    Tot en met 28 februari verzamelen wij veilingitems en zorgen wij dat deze online aangeboden kunnen worden. Maandag 1 maart gaan de eerste items online en kan het bieden beginnen!

Hoe en tot wanneer u kunt bieden wordt in de aanloop naar 1 maart uitgebreid uitgelegd.

Heeft u vragen of opmerkingen?
    Mail ze naar: samen@kvwageningen.nl met als onderwerp veiling algemeen
    Contactpersoon veiling: Chris van de Weerd, 0640594297.

Namens KV Wageningen alvast bedankt!

De Wajo’s

Updates m.b.t. de veiling vind je hier: https://kvwageningen.nl/update-veiling