• Van de arbitragecommissie - zaalseizoen 2022/2023

9 nov 2022
  • Beste KV Wageningers,

De zaalcompetitie staat bijna te beginnen en voor ons als Arbitragecommissie de taak om  weer alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter, voor zo ver de wedstrijden niet worden gefloten door een aangewezen scheidsrechter vanuit het KNKV.
    Zoals jullie weten zijn we na de zomer gestart met het nieuwe systeem van aanwijzen van wedstrijden aan teams. Waarbij wij als commissie proberen evenredig per team, de wedstrijden aan spelers en speelsters toe te wijzen. Kan een aangewezen scheidsrechter niet dan ga je samen met je team een vervanger regelen.
    Met jullie goede inzet is dit nieuwe systeem goed verlopen op het veld en voor ons reden om dit voort te zetten.
    In de komende weken gaan we de indeling van alle wedstrijden maken en dit communiceren naar de teamplanner/teamouder. Via Sportlink kan iedereen dit in de app zien voor welke wedstrijd hij verwacht wordt deze te fluiten. Wijzigingen graag doorgeven aan: scheidsrechter-intern@kvwageningen.nl . Belangrijk is dat je juiste emailadres en mobiele telefoonnummer is doorgegeven aan: ledenadministratie@kvwageningen.nl
    Alleen samen kunnen we deze klus klaren, zonder scheidsrechter geen wedstrijd! Dank jullie wel voor de medewerking alvast en nogmaals voor het veld, TOP GEDAAN !!

Arbitragecommissie KV Wageningen
    Hans de Jong, Gert Jan Ruijsch en Henri van Holland