• Vacature: Aanwijzer(s) interne scheidsrechters

31 aug 2022
  • Gezocht: Aanwijzer(s) Interne scheidsrechters

Helaas zijn Anne en Maaike aan het eind van vorig seizoen met deze taak.
    Houd je van organiseren, plannen, regelen en communiceren. Dan is deze taak gemaakt voor jou/jullie. Wij zoeken bij voorkeur een duo (of meer) omdat deze taak samen, beter en makkelijker is uit te voeren. Je/jullie wordt verantwoordelijk voor het aanwijzen en inplannen van scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van KV Wageningen op het Binnenveld. Je/jullie werken o.a. nauw samen met de TC, JTC, Wedstrijdzaken en natuurlijk de Arbitragecommissie.

Heb jij of jullie interesse mail dan naar arbitrage@kvwageningen.nl of benader een van ons of Lammert Bastiaans, verantwoordelijk bestuurslid. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou/jullie op.

DOEN! KV Wageningen kan niet zonder deze belangrijke functie

Namens Arbitragecommissie KV Wageningen: Hans de Jong, Henri van Holland en Gert Jan Ruijsch.