• Updates uit Jeugd TC: kampioenen, concept teamindeling jeugd 2022-2023 en meer

20 jun 2022
  • Vanuit de Jeugd TC deze week weer veel informatie, waaronder de conceptindeling van de jeugdteams. De update is opgeknipt in verschillende stukken. Jeugd TC meldt onderaan hun bijdrage voor weekbrief: Weet ons te bereiken dmv een mail of spreek ons aan. JEUGDTC@KVWAGENINGEN.NL

Update uit Jeugd TC (1): Kampioenen

Afgelopen zaterdag speelden alle jeugdteams hun laatste wedstrijd. En wat was het spannend bij sommige laatste potjes.

• De C5 heeft helaas net verloren van de concurrent, hierdoor werd Keizer Karel kampioen. Voor de D5 gold hetzelfde; ze verloren van de concurrent, SKF werd kampioen. We feliciteren deze teams met het kampioenschap.
    • Door een ruime overwinning in de laatste wedstrijd in het verre Vriezenveen zijn onze toppers van de D1 kampioen geworden.
    • Maar dan de D2 die hielden het spannend tot de laatste minuut en versloegen directe concurrent DVO en konden daarna een feestje vieren.
    • Na afloop van alle gespeelde wedstrijden is de E2 toch ook nog kampioen geworden, zelf gewonnen en de kampioenskandidaat verloren betekent een gedeelde 1e plek.
    • We feliciteren D1, D2 en E2!
    • Net geen kampioen op onderling resultaat maar zeker het vermelden waard is onze A1.Zij wonnen overtuigend van koploper Drachten, dat hierdoor het kampioenschap misliep. Maar helaas won NIC/Hoogkerk ook hun wedstrijd en zijn zij vanwege het betere onderlinge resultaat met Wageningen A1 kampioen geworden in de Overgangsklasse.

Update uit Jeugd TC (2): Concept teamindeling jeugdteams 2022-2023

Bijgaand publiceren wij de concept indeling van alle jeugdteams (overzicht van teams met de namen, vind je helemaal achterin de weekbrief van 20 juni).

Elk jaar is het weer spannend deze periode. Zoals eerder aangekondigd hierbij de voorlopige teamindeling 2022-2023 voor de jeugdteams. Mocht je naam ontbreken, excuses daarvoor dan zijn we iets te fanatiek geweest met "knippen en plakken". Neem contact met ons op en we laten je z.s.m weten bij welk team je hoort.

Mochten er n.a.v. deze indeling vragen en/of opmerkingen zijn, vernemen wij dat graag op de daarvoor bestemde inloopavond op donderdag 23 juni. In het kader van "praat met ons niet over ons" zijn donderdag vanaf 20.00 tot 21.00 uur de coördinatoren van de Jeugd TC aanwezig op het Binnenveld, om vragen mbt de nieuwe teamindeling te beantwoorden. Is het echt niet mogelijk om de 23ste naar het Binnenveld te komen, stuur dan een mail (jeugdtc@kvwageningen.nl) met naam en welk team je bent ingedeeld en je telefoonnummer. Dan belt de betrokken coördinator voor een gesprek.

De definitieve teams met trainers/coaches publiceren we in de laatste weekbrief van dit seizoen en op de website.

Update uit Jeugd TC (3): Trainingen

We trainen deze week nog conform het bekende trainingsschema met de huidige teams. Dit zullen de laatste trainingen zijn voor dit seizoen.

In de week van maandag 15 augustus starten de wedstrijd teams weer met trainen. De overige teams een week later, de week van maandag 22 augustus. Maar hou hiervoor de weekbrief en website in de gaten.

Update uit Jeugd TC (4): Teamouders & inleveren teamtassen

Hierbij bedanken we nogmaals de team ouders voor hun bijdrage afgelopen seizoen. We verzoeken jullie de tassen in te (laten) leveren op het Binnenveld, in de garderobe rechtsachter bij het Businesshome. Dan kunnen de vrijwilligers van de kledingcommissie daar een en ander weer weghalen.

Voor komend seizoen gaan we weer op zoek naar nieuwe team ouders. Nu de teams bekend zijn, mag je jezelf natuurlijk ook aanmelden (kan middels mail naar jeugdtc@kvwageningen.nl) . Petra Hoefakker, die de Jeugd TC ondersteunt met het contact met de team ouders, zal proberen alle teams weer te voorzien van ouders met een voor KV Wageningen belangrijke taak. Meer info over de taken van een teamouder: https://www.kvwageningen.nl/teamouder

Update uit Jeugd TC (5): Trainers gezocht

Voor een deel van de 30 jeugdteams die we gaan opgeven voor de najaarscompetitie 2022-2023 zijn we nog op zoek naar trainers. Het maakt niet uit of je ervaring hebt. We zorgen voor trainersbegeleiding als daar behoefte aan is.

• Voor de Kangoeroes kunnen we nog wel hulp gebruiken, van met name een ouder iemand.

• Voor de D teams 1 trainer

• Voor de C teams 4 trainers

• Voor de B teams 3 trainers

• Voor de A teams 5 trainers

We kunnen dus nog wel wat vrijwilligers gebruiken om onze jeugd te voorzien van voldoende kader. Welke leden, ouders, grootouders gaan aan de slag met onze jeugd. Meld je aan! Spreek een coördinator aan of stuur een mail (jeugdtc@kvwageningen.nl)

Update uit Jeugd TC (6): Vacatures in de Jeugd TC

Binnen de Jeugd TC hebben we de vacatures open staan voor Coördinator A jeugd en  Coördinator  B jeugd.

Lijkt het je leuk om je in te zetten voor onze jeugdafdeling, neem contact met ons op. We leggen je graag uit wat het precies allemaal inhoudt.