• Update uit technische commissies

  25 jul 2020
 • Updates zaterdag 25 juli, nieuwe artikelen geplaatst op de website en een oproep: 

  • Senioren TC is op zoek naar kunstgrasschoenen maat 41/42 voor Emily uit Australië die binnenkort naar Wageningen komt. Heb je een paar beschikbaar, mail dan naar seniorentc@kvwageningen.nl of neem contact op met Michelle (0623903570). 

  ---------------------------------------------------

  Deze week (weekbrief 13 juli) nieuw: 

  Update uit de Jeugd TC

  De laatste weekbrief van een bijzonder seizoen. We kijken vooral vooruit en hopen dat alles weer een beetje naar normaal gaat en ook zo blijft. Je vindt in deze weekbrief:

  We hebben nog een aantal vacatures voor het komende seizoen:

  Vacatures trainer: Bij de trainers hebben we vacatures bij A3 en bij de E- en F-teams. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met

  Vacatures teamouders: Teamouders zijn een belangrijke schakel in de communicatie tussen de club en de ouders. Info over teamouders is te vinden op de website (https://www.kvwageningen.nl/organisatie/commissies/jeugd-tc/). Petra Hoefakker is volop bezig met de invulling van de teamouders. Een groot deel van de teams is al ingevuld. We zijn nog op zoek naar teamouders voor de volgende teams: B2, B4, C3, D3, D5, E7 en F3. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Petra Hoefakker (poefakker@gmail.com).

  Trainingen

  • We trainen komende week en volgende week nog met alle jeugdteams, waarbij woensdagochtend 22 juli nog een clinic op het programma staat voor de D, E en F. Hierover meer info in de weekbrief en op de website. Aanmelden voor de clinic is noodzakelijk.
  • De volgende teams starten met trainen in de week van maandag 17 augustus: A1/A2, B1/B2, C1/C2, D1/D2 en de overige teams starten in de week van maandag 24 augustus (het trainingsschema voor het nieuwe seizoen staat verderop in deze weekbrief).

  Oefenwedstrijden De 29ste augustus is er voor bijna alle teams een oefenwedstrijd. Binnenkort verschijnt het schema op de website.

  Iedereen een fijne vakantie gewenst.

  Namens de Jeugd TC, Arjen van Dee (jeugdtc@kvwageningen.nl)

   

  Deze week (weekbrief 8 juni) nieuw: 

  de voorlopige teamindeling jeugd – van de Jeugd TC

  trainen tot de zomer, met het nieuwe trainingsschema dat ingaat op maandag 15 juni 

  oefenwedstrijden nieuwe seizoen

  De berichten van vorige week vind je op de website, via de linkjes:

  TC TKW:

  Senioren TC (vanaf Wageningen 3):

  ----------------------------------------------------------------------------------------

  Update uit Jeugd TC (weekbrief 1 juni 2020)

  Zoals aangekondigd en conform onze uitgangspunten van beleid, welke je kunt vinden op de website https://www.kvwageningen.nl/organisatie/commissies/jeugd-tc/, volgt volgende week de voorlopige teamindeling 2020-2021 voor de jeugdteams.

  Dit betekent dat er door de jeugd nog in de huidige teams wordt getraind t/m vrijdag 12 juni. Vanaf maandag 15 juni wordt er getraind in de nieuwe teams, volgens een aangepast trainingsschema dat nog volgt.

  Mocht je n.a.v. de indeling vragen en of opmerkingen hebben vernemen wij dat graag. Dat kan via het mailadres van de jeugd TC (jeugdtc@kvwageningen.nl). Laat je naam, het team waarin je bent ingedeeld en telefoonnummer achter en de vraag/opmerking die je hebt mbt de voorlopige indeling. De verantwoordelijke coördinator van de jeugd TC neemt dan contact met je op.
  Door de corona perikelen kunnen we helaas geen avond organiseren om face to face vragen te beantwoorden. Met het achterlaten van naam en telefoonnummer via de mail en het terugbellen passen we ons proces hiermee aan, aan de voorlopig nieuwe werkelijkheid in coronatijd.

  We streven er naar om ook de trainers en coaches bij de teams te vermelden. We zijn hier wel afhankelijk van de bereidheid van leden en ouders om zich als vrijwilliger in te zetten voor onze jeugd afdeling. Op dit moment hebben we bij alle leeftijdsgroepen nog vacatures.

  Ook komend seizoen hebben we weer teamouders nodig voor al onze jeugd teams. Mocht je het team van je zoon of dochter willen ondersteunen in de vorm van deze taak vernemen wij dat graag.

  De TKW, Senioren TC en Jeugd TC zijn nog in overleg over het trainingsschema voor na de zomer. Dit zal voor de vakantie gepubliceerd worden.

  De teamcoördinatoren van de Jeugd TC zijn:
  • Kangoeroes Amanda van Holland
  • F-teams Martin Koenders
  • E-teams Martin Koenders
  • D2 t/m D5 Amanda van Holland
  • C2 t/m C4 Ingrid Bohne
  • B2 t/m B3 Stefan Wobbes
  • A2 t/m A5 Frank ten Brinke
  • D1, C1, B1, A1 Jesse Ruijsch

  Op dit moment hebben we bij alle leeftijdsgroepen nog vacatures!

  Wie helpt ons bij het invullen van de vacatures bij de diverse teams?! Van de A-jeugd (16 t/m 18 jaar) tot en met de kangoeroes (jeugd vanaf 4 jaar) kunnen we hulp gebruiken.

  Trainen geven of coachen of allebei.

  Wij helpen je met het maken van trainingen en geven je tools voor het coachen.

  Ben je iemand die kinderen kan enthousiasmeren, communicatief vaardig, met of zonder korfbalkennis. Iedereen is van harte welkom zich aan te melden.

  Arjen van Dee, bestuurslid Jeugdzaken (jeugdtc@kvwageningen.nl)

  ---------------------------------------------

  Hieronder de berichtgeving van 17 mei 2020

  Update voor de Jeugd (weekbrief 17 mei 2020)

  De Jeugd TC heeft de trainingen van afgelopen twee weken geëvalueerd en besloten om met een paar aanpassingen verder te gaan tot en met vrijdag 3 juli. De 1,5 meter trainingen zijn minder “leuk” omdat er geen partij vorm gedaan mag worden. Daarom zijn de trainingen van de senioren tot en met de C jeugd maximaal 1 uur geworden.

  Check het aangepaste schema voor de trainingstijden en de toegang tot het complex.

  Dit betreft de periode maandag 18 mei tot en met zaterdag 13 juni. Donderdag 21 mei is er geen trainen in verband met Hemelvaart. Maandag 1 juni is er geen trainen ivm Pinksteren.

  Vanaf maandag 15 juni komt er nog een nieuw trainingsschema. Dan zal er met de teams van komende seizoen getraind gaan worden.

  Bijzondere tijden met aangepaste trainingen. Vergt ook een aanpassing in de manier van overleggen om tot een nieuwe samenstelling van de teams te komen voor het seizoen 2020-2021. We moeten veel online overleggen, maar hebben daarbij onze uitgangspunten van beleid als houvast.

  Conform die uitgangspunten zullen we in de week van 8 juni de concept teams gaan publiceren.

  De mogelijkheid om daarover met ons in gesprek te gaan zal, met de richtlijnen van de overheid nu, niet face to face kunnen op een nog in te plannen avond. Zoals het er nu voor staat zullen we namen en telefoonnummer van de coördinatoren publiceren, maar mailen naar ons mailadres jeugdtc@kvwageningen.nl is ook een optie. Hier komen wij nog op terug bij de publicatie van de teams.

  Of de jeugdkampen doorgaan in een andere vorm hangt af van wat er kan en mag. Als ze al doorgaan zal dat zeker niet in de eerste week van de zomervakantie regio midden zijn. De kampcommissies zijn in overleg met de Jeugd TC om tot een soort trainingskamp te komen. Dat zal dan plaatsvinden in de week van vrijdag 21 tot en met vrijdag 28 augustus. Volg de informatie via weekbrief en website.

  Arjen van Dee, bestuurslid Jeugdzaken (jeugdtc@kvwageningen.nl)

   

  Update uit de Senioren TC (weekbrief 17 mei 2020)

  Ook de senioren gaan vanaf deze week weer trainen (klik hier voor het schema), om te kunnen trainen zijn er nog meer toezichthouders nodig.

  Wij hebben dit bij de senioren zelf neergelegd en zij leveren de op volgende datums 2 personen per team:

  - 22 mei 3e      - 29 mei 4e                  - 5 juni 5e        12 juni 6e

  - 19 juni 9e      - 26 juni midweek 1     - 3 juli midweek 2

  Zoals je ziet zijn het 7e en 8e hier in niet meegenomen omdat dit plaatst vindt tijdens hun trainingen.

  De laatste training zal plaats vinden vrijdag 3 juli.

  We zullen gaan trainen met de huidige team samenstellingen tot 1 juni. Na 1 juni gaan we trainen met de nieuwe samenstellingen voor na de zomer. Zo hebben de teams tijd om afscheid te nemen van de leden die stoppen en tijd om vast te wennen aan de nieuwe leden.

  Daar is natuurlijk een teamindeling voor nodig. Wij als TC zijn bezig met de laatste puntjes op de i te zetten en hopen dit zo snel mogelijk te publiceren in de weekbrief, dit zal in ieder geval voor 1 juni zijn.

  De Senioren TC is nog steeds op zoek naar een trainer/coach voor Wageningen 7. Iets voor jou? Iets voor iemand die je kent? Klik even door voor alle informatie over deze vacature

  Wij hebben zelf weer zin om een balletje te kunnen gaan schieten hopelijk jullie ook! 

  Zijn er nog vragen, stel ze gerust.

  Senioren TC KV Wageningen (technischezaken@kvwageningen.nl)

   

  Update uit de technische commissie TKW (weekbrief 17 mei 2020)

  Vanaf donderdag 28 mei start de selectie met de trainingen op het veld. Het is de nieuwe selectie die gaat starten, en dat geldt voor spelers en staf.