• Update uit technische commissies

  24 nov 2020
 • -------------- Uit de weekbrief van 23 november

  Trainingen senioren

  Goed nieuws! Vanaf deze week mag er eindelijk weer getraind worden door alle senioren teams.

  Wel zijn er een aantal regels:

  • Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk in de zaal (dus heb je meer dan 15 teamgenoten die willen trainen, overleg dan even met het team dat tegelijk met jou traint of dat past).
  • De teams moeten trainen in viertallen, de 1,5 afstand geldt voor iedereen, ook binnen een viertal. Dit betekent dus dat wedstrijdjes/partijvormen niet zijn toegestaan. De viertallen mogen niet wisselen en moeten herkenbaar zijn door hesjes of dezelfde kleur shirts.
  • Kleedkamers en kantine zijn dicht dus thuis omkleden en douchen.

  Meer informatie is te vinden op: https://www.knkv.nl/faqcorona/

  Het trainingsschema (zoals eerder gecommuniceerd is te vinden op: https://www.kvwageningen.nl/trainingsschema

  Veel plezier met trainen!

  De senioren TC (seniorentc@kvwageningen.nl)

  Update Jeugd TC

  De actuele informatie m.b.t. de jeugd vind je hier: Programma jeugd - november & december 2020

  ----------- Voor de weekbrief van 12 oktober is onderstaande update vanuit de Jeugd TC aangeleverd

  Update uit Jeugd TC (weekbrief 12 oktober, nog niet gepubliceerd)

  In afwachting van de persconferentie van dinsdagavond kunnen we in ieder geval melden dat ook A4, B1 en E5 kampioen zijn geworden. Allemaal wonnen ze van de directe concurrentie. Een mooie prestatie. Gefeliciteerd allemaal!

  Ook voor deze teams gaan we regelen dat er corona proof medailles worden uitgereikt.

  Ervan uitgaande dat het allemaal nog gewoon mag wordt er deze week buiten getraind. En is er in de week van de herfstvakantie geen trainen. De teams die nog competitie hebben zaterdag 24 en of 31 oktober trainen nog wel "gewoon".

  Vanaf maandag 26 oktober gaat dan het zaal trainingsschema in.

  In principe start de zaalcompetitie het weekend van 21 november. Alleen het Topkorfbal (S1, S2 en A1) start een week eerder. Vanaf begin november zal er geoefend worden. Zie daarvoor het schema elders in de weekbrief. En hou de weekbrief en website in de gaten mbt informatie over het wel of niet doorgaan van de competitie en wat evt. de aanpassingen zijn om het door te kunnen laten gaan.

  De jongste jeugd doet natuurlijk ook nog zijn/haar best om de club te helpen met het verkopen van loten voor de grote clubactie. Meer informatie hierover ook elders in de weekbrief.

  Arjen van Dee, coördinator Jeugd TC (jeugdtc@kvwageningen.nl)

  Uit de weekbrief van 5 oktober, update vanuit de Jeugd TC

  Update uit Jeugd TC (weekbrief 5 oktober)

  Een bijzondere week na de persconferentie van maandag 28 september jl.

  Weer moesten we actie ondernemen m.b.t. maatregelen die vereist waren na o.a. de mededeling dat er geen publiek meer welkom is bij sportwedstrijden, maar ook de kantine moet gesloten blijven.

  We mogen gelukkig nog sporten, maar het blijft vreemd om bij thuiswedstrijden vooral uitpubliek te zien. Want gelukkig maken de ouders die rijden naar uitwedstrijden deel uit van de begeleiding rondom de teams en zijn welkom langs de lijn, op gepaste afstand natuurlijk.

  De technische commissies hebben geprobeerd z.s.m. te handelen en bekijken deze week waar we nog verbeterpunten kunnen doorvoeren n.a.v. wat we afgelopen week hebben gezien en gehoord.
  Met name bij de jongste jeugd mag er begeleiding van onze jeugdige trainers/coaches aanwezig zijn.
  Hou de corona updates in de gaten.

  Mede door de aangekondigde maatregelen kan de KT2 cursus nog even niet starten. We gaan voorlopig uit van uitstel van een maand.

  Daarnaast zijn er gelukkig ook leuke berichten over de eerste kampioenschappen. Die konden helaas niet zoals gebruikelijk gevierd worden met het uitreiken van medailles. Hier zoeken we nog een moment en manier om de betreffende spelers nog wel te huldigen.
  A3, C1, C3 en D3 zijn kampioen. GEFELICITEERD !!

  E8 maakt nog een kleine kans, maar dan moet er bij de koploper in Heelsum gewonnen worden om samen eerste te eindigen. E5 staat samen met Tiel bovenaan en zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd tegen elkaar, dat belooft spannend te worden.
  Een zelfde scenario geldt voor de B1, die samen met DVO bovenaan staan. Zaterdag reizen zij af naar Bennekom om uit te maken wie de kampioensvlag mag hijsen.
  Daarnaast staat A4 voor een leuke uitdaging om te winnen van koploper DVO. Bij winst is A4 kampioen.

  Na zaterdag 10 oktober spelen er nog enkele teams buiten op het veld voordat we de zaal in gaan.
  Voor de meeste teams is het na zaterdag klaar. We trainen volgende week nog buiten. De week van de herfstvakantie is er geen trainen voor de jeugdteams behalve A1 en A2.
  Vanaf maandag 26 oktober starten de zaaltrainingen (schema verderop in deze weekbrief). Hoe het in de zaal allemaal zal gaan, wordt nog naar gekeken. Volg ook hier de corona updates.

  Mochten er vragen zijn weten jullie ons te vinden via jeugdtc@kvwageningen.nl

  Arjen van Dee, coördinator Jeugd TC

  --------------------------------------------------

  Uit de weekbrief van 28 september, update vanuit de Jeugd TC

  Update uit Jeugd TC (weekbrief 28 september)

  We zijn in veel gevallen over de helft van de competitie. Dat betekent dat er een aantal teams op kampioenskoers zijn en komende zaterdag een feestje zouden kunnen gaan vieren:
  • A3 is op de helft van de competitie, maar is bij winst in Ede tegen de rechtstreekse concurrent Reehorst niet meer in te halen.
  • C1 speelt in Zutphen tegen KVZ die alleen nog op onderling resultaat gelijk kan komen. Een gelijkspel is voldoende. Maar dit team zal met een goed gevoel en veel zelfvertrouwen de zaal in willen, alwaar ze in de Hoofdklasse zullen gaan spelen, en vol voor de winst gaan.
  • D3 moet naar Bennekom en is bij winst kampioen.

  Er zijn afgelopen weken een aantal wedstrijden verplaatst doordat teams met spelers zaten die corona gerelateerde klachten hadden of spelers die getest waren maar waarvan de uitslag nog niet bekend was. Dit zal de komende tijd waarschijnlijk vaker voor gaan komen. Dit betekent dat er de komende weken ook wedstrijden door de weeks gespeeld zullen moeten worden. Niet altijd ideaal, maar op die manier kunnen we wel de competitie uitspelen.

  Voor nu gaan we er vanuit dat de zaalcompetitie half november van start gaat.

  Komende weken zal een oefenschema bekend worden, net als het trainingsschema voor de zaal.

  Woensdag 7 oktober starten we weer met een KT2 cursus op onze locatie. Een aantal trainers zal de komende maanden deze cursus volgen. De bijeenkomsten zijn op het Binnenveld. Veel gaat digitaal en zal bij en met het eigen team van de trainers uitgevoerd worden. We wensen de trainers veel plezier en succes.

  Namens de Jeugd TC,
  Arjen van Dee , jeugdtc@kvwageningen.nl

  --------------------------------------------------

  Uit de weekbrief van 14 september, 2 updates vanuit de technische hoek: 

  - Technische zaken update, door Jan Willem van Nieuwenhuijsen, bestuurslid Technische Zaken

  - Update uit de Jeugd TC, door Arjen van Dee, coördinator Jeugd TC

  Technische Zaken update (weekbrief 14 september)

  Wat een weekend was het weer. De organisatie van KV Wageningen stond weer als een huis. Mooi weer en bijna alles verliep goed ondanks de Corona regeltjes.

  Ongeveer 40 teams kwamen deze week in actie, ik zal u alle uitslagen besparen. Is uiteraard ook niet het belangrijkste in deze wereld.

  A1 ligt in ieder geval lekker op schema om kampioen te worden en wonnen op 50% van hun kracht overtuigend van OVVO A1.  Ons 2e had het iets lastiger maar toch met 75% en 1 vinger in de neus gewoon easy victory tegen de buren uit Bennekom.

  Maar toen het 1e, gelijk opgaand, flink achter, rug gerecht, en er op en erover. Wat zullen ze ziek zijn daar in Driebergen. Snap ik uiteraard wel en Dalto verdiende op basis van 95% van de wedstrijd misschien ook wel te winnen. Maar ja, sport wordt pas beslist aan het einde en dat deden onze kanjers. Geen gezeik, niet opgeven en er in beuken. 2 punten in de knip en excuus als je mij hebt lopen schreeuwen tegen de scheids of een speler, was gewoon even nodig.

  O ja,  en Edje,  voetballen is niet meer hè.

  Zaterdag Oost Anrhem uit met 2e en 1e.  Toeschouwers zijn welkom maar vol = vol bij 250 mensen, kom dus op tijd.

  Verder zijn we al een beetje bezig met de zaal.  Wat opvalt is dat er steeds meer zondagploegen op zaterdag gaan spelen. Lees Groen Geel, SCO, Deetos etc etc.  Best begrijpelijk maar voor clubs zoals Wageningen die "maar" 1 sporthal heeft en gemiddeld op een zaterdag 20 teams thuis moet laten korfballen een brok ellende. Gevolg is dat komend zaalseizoen vaak het laatste team pas ergens rond 21.30 uur kan starten.

  Aan alle senioren teams dus de vraag, denk eens goed na of het echt niet mogelijk is om op zondag te gaan spelen?  Desnoods met meer spelers in een team zodat je ook eens een keer kan "afzeggen".

  Het eerste rondje en een schaal bitterballen is van het bestuur voor het team dat zich bij mij meldt.

  Wat mij ook nog opvalt is dat veel teams hun uitslagen niet meer invullen op de Antilopen site maar alleen in de korfbal app. Ik weet dat er veel mensen zijn die daar nog wekelijks op kijken dus neem even 30 seconden de moeite om het daar ook in te vullen.

  Tot zaterdag op het veld of in Arnhem.

  Jan Willem van Nieuwenhuijsen (technischezaken@kvwageningen.nl)
  Bestuurslid Technische Zaken.

  Update uit de Jeugd TC (weekbrief 14 september)

  We zijn twee weken onderweg en we kunnen melden dat alle teams voorzien zijn van een teamouder.

  Bij deze alle betrokken ouders alvast bedankt voor jullie bijdrage aan onze jeugdafdeling.

  Wij kunnen niet zonder deze ouders die vervoers schema's en was schema's maken en aanspreekpunt zijn voor de diverse commissies.

  Afgelopen weekenden zijn er ivm "corona regels" een paar wedstrijden uitgesteld. Dat gaat de komende weken waarschijnlijk wel vaker gebeuren. Want conform de richtlijnen die we met z'n allen hebben afgesproken blijven we thuis bij klachten. En kan het dus voorkomen dat we teams incompleet hebben ivm klachten waarbij iemand zich normaal gesproken niet zou hebben afgemeld.

  Houdt je zoveel mogelijk aan de richtlijnen, hoe lastig het soms ook is. Spreek elkaar aan op een vriendelijke manier. Daarvoor hoef je niet perse een geel hesje aan te hebben als toezichthouder. En heb begrip voor onze toezichthouders. De regels zijn soms streng, maar het is wel de manier om samen te kunnen blijven sporten en een consumptie te gebruiken op onze mooie locatie. Niemand wil weer een situatie zoals we die eind maart gehad hebben.

  Voor het begeleiden en opleiden van onze jeugdtrainers gaat binnenkort de KT2 cursus van start, welke was uitgesteld.

  Wil je nog deelnemen aan deze cursus meld je dan via ons mailadres.

  Namens de Jeugd TC

  Arjen van Dee, Coördinator Jeugd TC Jeugdtc@kvwageningen.nl

   

  -----------------------------------------

  Uit de weekbrief van 31 augustus, onder de kop "We gaan weer beginnen" 2 berichten uit de technische hoek: 

  - Een nieuw seizoen, door Jan Willem van Nieuwenhuijsen, bestuurslid Technische Zaken

  - KV Wageningen jeugd, we gaan weer beginnen - namens de Jeugd TC door Arjen van Dee (coördinator Jeugd TC)

  Een nieuw seizoen......

  gezien de laatste maanden hebben we allemaal nog geen idee hoe het komende seizoen zal gaan verlopen.

  Kunnen we straks gewoon de zaal in ?  Minder ruimte ? Kunnen sommige teams wel 2x blijven trainen ? Of moeten we teams buiten laten trainen en binnen spelen ? We weten het niet, de komende tijd gaan we het zien.

  Wat we echter wel weten en proeven is dat iedereen er weer zin in heeft. Wist u ook dat we met maar liefst 40 teams deelnemen aan de competitie !

  Hoe mooi zou het zijn als onze A1 en het 2e op het veld konden promoveren. Hoe mooi zou het zijn als ons 1e team, na het afscheid van enkelen prominenten, gewoon weer bovenin mee kan draaien in de Hoofdklasse.

  Hoe mooi zou het zijn als we dit seizoen een nieuwe Voorzitter zouden kunnen benoemen.

  Maar het mooiste zou zijn als we allemaal "coronavrij" zouden blijven !

  Laten we ons allemaal aan de regels houden en dan wens ik iedereen een sportief en succesvol seizoen toe.

  Jan Willem van Nieuwenhuijsen, bestuurslid Technische Zaken (technischezaken@kvwageningen.nl)

  P.S.  hieronder nog even de belangrijkste wijzigingen qua spelregels (alle info over de wijzigingen vind je hier: https://www.kvwageningen.nl/herziening-spelregels-2020/)

  KV Wageningen Jeugd – We gaan weer beginnen

  Na een abrupt einde van de zaal en veld competitie afgelopen seizoen, hebben we weer geoefend en getraind en gaat de nieuwe competitie 2020-2021 van start komend weekend.

  Een aantal nieuwe spelregels voor binnen de lijnen, die al eerder zijn gecommuniceerd en elders in de weekbrief zijn terug te lezen.

  Maar vooral spelregels rondom wedstrijden waar we nog aan moeten wennen. “We zijn klaar met corona, maar corona nog niet met ons”. Soms zijn de regels lastig te volgen, maar hou onze corona update van de protocollen in de gaten en vraag het ons gerust, wanneer het soms niet helemaal duidelijk is. Samen kunnen we corona verslaan. Bedenk dat die vrijwilliger die jou aanspreekt om aan de regels te denken, deze regels niet zelf verzonnen heeft. Hij of zij doet alleen maar zijn best om bij ons op de accommodatie de corona regels te handhaven.

  In verband met corona en de te volgen regels en protocollen hebben we besloten om het schoolkorfbal toernooi te verplaatsen naar het voorjaar 2021. Woensdag 23 september a.s. dus geen schoolkorfbal op het Binnenveld.

  Voor de Jeugd TC maar ook andere commissies zijn “DE TEAMOUDERS” heel belangrijk.

  De meeste teams zijn voorzien, maar we hebben nog vacatures bij de B2, C3 en F3. Informatie mbt teamouders is te vinden op de website https://www.kvwageningen.nl/organisatie/commissies/jeugd-tc/

  Namens de Jeugd TC heeft Petra Hoefakker de taak opgepakt om de teams te voorzien van teamouders en te helpen met communicatie voor o.a. het vervoer.

  TRAINERS VACATURE:

  Voor de E en F jeugd kunnen we nog een paar trainers gebruiken. Lijkt het je leuk om te beginnen met trainen geven of heb je dit eerder al eens gedaan. Iedereen is van hart welkom zich te melden om bij te dragen aan onze mooie jeugd afdeling. We ondersteunen onze trainers met Trainers Begeleiding en bieden de mogelijkheid tot het volgen van de cursus Korfbal Trainers (KT2).

  Heb je vragen, mis je informatie? We vernemen het graag. Mail naar jeugdtc@kvwageningen.nl

  Namens de Jeugd TC
  Arjen van Dee (Coördinator Jeugd TC)

  -----------------------------------

  Updates zaterdag 25 juli, nieuwe artikelen geplaatst op de website en een oproep: 

  • Senioren TC is op zoek naar kunstgrasschoenen maat 41/42 voor Emily uit Australië die binnenkort naar Wageningen komt. Heb je een paar beschikbaar, mail dan naar seniorentc@kvwageningen.nl of neem contact op met Michelle (0623903570). 

  ---------------------------------------------------

  Deze week (weekbrief 13 juli) nieuw: 

  Update uit de Jeugd TC

  De laatste weekbrief van een bijzonder seizoen. We kijken vooral vooruit en hopen dat alles weer een beetje naar normaal gaat en ook zo blijft. Je vindt in deze weekbrief:

  We hebben nog een aantal vacatures voor het komende seizoen:

  Vacatures trainer: Bij de trainers hebben we vacatures bij A3 en bij de E- en F-teams. Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met

  Vacatures teamouders: Teamouders zijn een belangrijke schakel in de communicatie tussen de club en de ouders. Info over teamouders is te vinden op de website (https://www.kvwageningen.nl/organisatie/commissies/jeugd-tc/). Petra Hoefakker is volop bezig met de invulling van de teamouders. Een groot deel van de teams is al ingevuld. We zijn nog op zoek naar teamouders voor de volgende teams: B2, B4, C3, D3, D5, E7 en F3. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Petra Hoefakker (poefakker@gmail.com).

  Trainingen

  • We trainen komende week en volgende week nog met alle jeugdteams, waarbij woensdagochtend 22 juli nog een clinic op het programma staat voor de D, E en F. Hierover meer info in de weekbrief en op de website. Aanmelden voor de clinic is noodzakelijk.
  • De volgende teams starten met trainen in de week van maandag 17 augustus: A1/A2, B1/B2, C1/C2, D1/D2 en de overige teams starten in de week van maandag 24 augustus (het trainingsschema voor het nieuwe seizoen staat verderop in deze weekbrief).

  Oefenwedstrijden De 29ste augustus is er voor bijna alle teams een oefenwedstrijd. Binnenkort verschijnt het schema op de website.

  Iedereen een fijne vakantie gewenst.

  Namens de Jeugd TC, Arjen van Dee (jeugdtc@kvwageningen.nl)

   

  Deze week (weekbrief 8 juni) nieuw: 

  de voorlopige teamindeling jeugd – van de Jeugd TC

  trainen tot de zomer, met het nieuwe trainingsschema dat ingaat op maandag 15 juni 

  oefenwedstrijden nieuwe seizoen

  De berichten van vorige week vind je op de website, via de linkjes:

  TC TKW:

  Senioren TC (vanaf Wageningen 3):

  ----------------------------------------------------------------------------------------

  Update uit Jeugd TC (weekbrief 1 juni 2020)

  Zoals aangekondigd en conform onze uitgangspunten van beleid, welke je kunt vinden op de website https://www.kvwageningen.nl/organisatie/commissies/jeugd-tc/, volgt volgende week de voorlopige teamindeling 2020-2021 voor de jeugdteams.

  Dit betekent dat er door de jeugd nog in de huidige teams wordt getraind t/m vrijdag 12 juni. Vanaf maandag 15 juni wordt er getraind in de nieuwe teams, volgens een aangepast trainingsschema dat nog volgt.

  Mocht je n.a.v. de indeling vragen en of opmerkingen hebben vernemen wij dat graag. Dat kan via het mailadres van de jeugd TC (jeugdtc@kvwageningen.nl). Laat je naam, het team waarin je bent ingedeeld en telefoonnummer achter en de vraag/opmerking die je hebt mbt de voorlopige indeling. De verantwoordelijke coördinator van de jeugd TC neemt dan contact met je op.
  Door de corona perikelen kunnen we helaas geen avond organiseren om face to face vragen te beantwoorden. Met het achterlaten van naam en telefoonnummer via de mail en het terugbellen passen we ons proces hiermee aan, aan de voorlopig nieuwe werkelijkheid in coronatijd.

  We streven er naar om ook de trainers en coaches bij de teams te vermelden. We zijn hier wel afhankelijk van de bereidheid van leden en ouders om zich als vrijwilliger in te zetten voor onze jeugd afdeling. Op dit moment hebben we bij alle leeftijdsgroepen nog vacatures.

  Ook komend seizoen hebben we weer teamouders nodig voor al onze jeugd teams. Mocht je het team van je zoon of dochter willen ondersteunen in de vorm van deze taak vernemen wij dat graag.

  De TKW, Senioren TC en Jeugd TC zijn nog in overleg over het trainingsschema voor na de zomer. Dit zal voor de vakantie gepubliceerd worden.

  De teamcoördinatoren van de Jeugd TC zijn:
  • Kangoeroes Amanda van Holland
  • F-teams Martin Koenders
  • E-teams Martin Koenders
  • D2 t/m D5 Amanda van Holland
  • C2 t/m C4 Ingrid Bohne
  • B2 t/m B3 Stefan Wobbes
  • A2 t/m A5 Frank ten Brinke
  • D1, C1, B1, A1 Jesse Ruijsch

  Op dit moment hebben we bij alle leeftijdsgroepen nog vacatures!

  Wie helpt ons bij het invullen van de vacatures bij de diverse teams?! Van de A-jeugd (16 t/m 18 jaar) tot en met de kangoeroes (jeugd vanaf 4 jaar) kunnen we hulp gebruiken.

  Trainen geven of coachen of allebei.

  Wij helpen je met het maken van trainingen en geven je tools voor het coachen.

  Ben je iemand die kinderen kan enthousiasmeren, communicatief vaardig, met of zonder korfbalkennis. Iedereen is van harte welkom zich aan te melden.

  Arjen van Dee, bestuurslid Jeugdzaken (jeugdtc@kvwageningen.nl)

  ---------------------------------------------

  Hieronder de berichtgeving van 17 mei 2020

  Update voor de Jeugd (weekbrief 17 mei 2020)

  De Jeugd TC heeft de trainingen van afgelopen twee weken geëvalueerd en besloten om met een paar aanpassingen verder te gaan tot en met vrijdag 3 juli. De 1,5 meter trainingen zijn minder “leuk” omdat er geen partij vorm gedaan mag worden. Daarom zijn de trainingen van de senioren tot en met de C jeugd maximaal 1 uur geworden.

  Check het aangepaste schema voor de trainingstijden en de toegang tot het complex.

  Dit betreft de periode maandag 18 mei tot en met zaterdag 13 juni. Donderdag 21 mei is er geen trainen in verband met Hemelvaart. Maandag 1 juni is er geen trainen ivm Pinksteren.

  Vanaf maandag 15 juni komt er nog een nieuw trainingsschema. Dan zal er met de teams van komende seizoen getraind gaan worden.

  Bijzondere tijden met aangepaste trainingen. Vergt ook een aanpassing in de manier van overleggen om tot een nieuwe samenstelling van de teams te komen voor het seizoen 2020-2021. We moeten veel online overleggen, maar hebben daarbij onze uitgangspunten van beleid als houvast.

  Conform die uitgangspunten zullen we in de week van 8 juni de concept teams gaan publiceren.

  De mogelijkheid om daarover met ons in gesprek te gaan zal, met de richtlijnen van de overheid nu, niet face to face kunnen op een nog in te plannen avond. Zoals het er nu voor staat zullen we namen en telefoonnummer van de coördinatoren publiceren, maar mailen naar ons mailadres jeugdtc@kvwageningen.nl is ook een optie. Hier komen wij nog op terug bij de publicatie van de teams.

  Of de jeugdkampen doorgaan in een andere vorm hangt af van wat er kan en mag. Als ze al doorgaan zal dat zeker niet in de eerste week van de zomervakantie regio midden zijn. De kampcommissies zijn in overleg met de Jeugd TC om tot een soort trainingskamp te komen. Dat zal dan plaatsvinden in de week van vrijdag 21 tot en met vrijdag 28 augustus. Volg de informatie via weekbrief en website.

  Arjen van Dee, bestuurslid Jeugdzaken (jeugdtc@kvwageningen.nl)

   

  Update uit de Senioren TC (weekbrief 17 mei 2020)

  Ook de senioren gaan vanaf deze week weer trainen (klik hier voor het schema), om te kunnen trainen zijn er nog meer toezichthouders nodig.

  Wij hebben dit bij de senioren zelf neergelegd en zij leveren de op volgende datums 2 personen per team:

  - 22 mei 3e      - 29 mei 4e                  - 5 juni 5e        12 juni 6e

  - 19 juni 9e      - 26 juni midweek 1     - 3 juli midweek 2

  Zoals je ziet zijn het 7e en 8e hier in niet meegenomen omdat dit plaatst vindt tijdens hun trainingen.

  De laatste training zal plaats vinden vrijdag 3 juli.

  We zullen gaan trainen met de huidige team samenstellingen tot 1 juni. Na 1 juni gaan we trainen met de nieuwe samenstellingen voor na de zomer. Zo hebben de teams tijd om afscheid te nemen van de leden die stoppen en tijd om vast te wennen aan de nieuwe leden.

  Daar is natuurlijk een teamindeling voor nodig. Wij als TC zijn bezig met de laatste puntjes op de i te zetten en hopen dit zo snel mogelijk te publiceren in de weekbrief, dit zal in ieder geval voor 1 juni zijn.

  De Senioren TC is nog steeds op zoek naar een trainer/coach voor Wageningen 7. Iets voor jou? Iets voor iemand die je kent? Klik even door voor alle informatie over deze vacature

  Wij hebben zelf weer zin om een balletje te kunnen gaan schieten hopelijk jullie ook! 

  Zijn er nog vragen, stel ze gerust.

  Senioren TC KV Wageningen (technischezaken@kvwageningen.nl)

   

  Update uit de technische commissie TKW (weekbrief 17 mei 2020)

  Vanaf donderdag 28 mei start de selectie met de trainingen op het veld. Het is de nieuwe selectie die gaat starten, en dat geldt voor spelers en staf.