• Update bestuur & TC's: hoe gaan we verder na 25 oktober

29 okt 2020
  • Trainingen senioren

Dinsdag 27 oktober zijn senioren 1 en 2 gestart in de zaal met aangepast trainen. Vanaf maandag 2 november gaan ook de seniorenteams 3 t/m 9 en de midweekteams trainen in de zaal, maar met de nodige regels. Daarom heeft de Senioren TC het schema iets aangepast, trainingen van 1,5 uur zijn teruggebracht naar 1 uur en het uur voor de midweek is ook aangepast.

Wel zitten er voor senioren een aantal regels aan vast! Zo mogen er in de zaal niet meer dan 30 mensen tegelijk aanwezig zijn. Wat betekent dat er wel met 2 teams tegelijk getraind mag worden maar er moet altijd 1,5m afstand zijn onderling! Je gaat trainen in 4 tallen, die mogen ook niet wisselen. Dus denk daar even goed over na welke 4 mensen je samen laat trainen, elke training. Die 4 tallen moeten herkenbaar zijn door middel van hesjes of allemaal in dezelfde kleur shirt. Meer informatie: https://www.knkv.nl/faqcorona/

Trainingen jeugd

Maandag 26 oktober gaan we weer trainen met de jeugd. Dit is volgens onderstaand trainingsschema. Het schema is daar waar mogelijk aangepast n.a.v. een aantal wensen van trainers. Door de geldende corona maatregelen gaat een en ander wel anders dan we gewend zijn. Lees onderstaande informatie goed door.

• Trainingsschema zaal (versie 29 oktober 2020)

• Details m.b.t. trainingen

• Kleedkamers zijn gesloten, gebruik van het toilet is mogelijk
      (Binnenveld: toiletten in kleedkamer A en B, in de gang bij de EHBO ruimte)
    • Geen ouders toegestaan voor, tijdens of na de training. Voor de jongsten regelen we begeleiding.
    • Routing Binnenveld is als volgt:
      • Binnenveld betreden via hoofdingang beneden, en handen ontsmetten op de aangegeven plekken
      • In de garderobe staan banken waar de zaalschoenen moeten worden aangetrokken
      • De zaal in via de lange gang langs de kleedkamers naar de toegang net voorbij de EHBO-ruimte
        (bij de jeugd halen de trainers de kinderen op uit de garderobe)
      • De zaal uit via de deur links, direct naar de garderobe, waar schoenen weer gewisseld kunnen worden
        (bij de jeugd begeleiden de trainers de kinderen terug naar de garderobe)
      • Spelers gaan pas terug naar de garderobe wanneer de volgende groep daar weg is
      • Voor het verlaten van het complex, via de hoofdingang beneden, opnieuw handen ontsmetten
      • Ontsmetten handen bij binnenkomst garderobe, voor reinigen korfbalmateriaal en bij het verlaten van het complex

Spelers

• Kom omgekleed naar de training, neem je sportschoenen mee in een tas en een gevulde bidon.
    • Trek je zaalschoenen aan op de daarvoor aangewezen plek en laat hier je buitenschoenen, trainingspak en jas achter.
    • Kom maximaal 10 minuten voor aanvang van je training. Beneden via de hoofdingang van het Binnenveld of die van de Aanloop.
    • Wacht tot je trainer/begeleider je komt halen
    • Verlaat na de training direct de zaal, "kleed je om" en verlaat zo snel mogelijk het Binnenveld/de Aanloop.
    • Bij klachten blijf je thuis.

Trainers

• Kom op tijd, zodat je kunt helpen met het klaarzetten van het materiaal.
    • Je haalt de kinderen op en checkt of er spelers met klachten zijn. Bij klachten verzoek je de speler om naar huis te gaan.
    • Stop tijdig met je training (5 minuten voor einde trainingstijd), zodat er opgeruimd kan worden en het materiaal gereinigd.
    • Ben je van de laatste groep, zorg ook dat al het materiaal is opgeruimd en er wordt afgesloten.

Oefenwedstrijden

Omdat oefenwedstrijden zoals die gepland waren voorlopig nog niet mogen, zullen we onderling oefenwedstrijden organiseren. Hierbij een schema (onderaan dit artikel) voor zaterdag 7 november in Het Binnenveld. Afhankelijk van wat er de komende tijd allemaal mag, gaan we kijken hoe we de zaterdagen daarna gaan invullen. Komende week horen we meer over hoe het zaal seizoen zou kunnen gaan verlopen.

Voor iedereen

De veelgestelde vragen mbt corona maatregelen zijn door het KNKV op de website gezet: https://www.knkv.nl/faqcorona

Blijf gezond!

Bestuurslid Technische Zaken, Senioren TC, TKW en Jeugd TC