• Update arbitragecommissie

12 sep 2022
  • Update van de Arbitragecommissie

Fluiten doen we samen

Zaterdag 10 september was de eerste competitieronde en waren er dus veel wedstrijden om in Wageningen te fluiten. Voor ons als Arbitragecommissie een spannende dag of het nieuwe systeem binnen de club van aanwijzen van teams voor een wedstrijd zou gaan werken.

EEN GROOT COMPLIMENT voor iedereen die daar aan bijgedragen heeft.

Een aantal onduidelijkheden zijn er nog wel:

-          Kun je niet fluiten dan regel je binnen je team een vervanger

-          Mutaties van scheidsrechters per wedstrijd graag mailen aan: scheidsrechter-intern@kvwageningen.nl

-          Kom in ieder geval 15 minuten voor je wedstrijd omgekleed op het veld zodat iedereen kan zien dat je er bent

-          Wil je graag begeleiding bij de wedstrijd, geef dit dan ook even per mail aan ons door

-          Graag verzoeken wij iedereen zsm de KNKV Sportlink app te downloaden op je telefoon, zodat je eigen wedstrijden maar ook de door jou te fluiten wedstrijden zichtbaar zijn.

Arbitragecommissie

Hans, Gert Jan en Henri