• Twee oude bekenden terug in selectie KV Wageningen

  15 jul 2022
 • TKW is zeer verheugd om mede te delen dat Rinske van Haarlem en Iris Ilekhomon ervoor gekozen hebben om terug te keren naar de selectie van KV Wageningen. Beide dames speelden al meerdere seizoenen in het vlaggenschip van KV Wageningen. 
   
  Rinske speelde van 2011 t/m 2019 in de selectie van KV Wageningen en was mede verantwoordelijk voor de terugkeer van Wageningen 1 naar de Hoofdklasse in 2015. In 2019 besloot zij om lager te gaan spelen in een vriendenteam. Het fanatisme is nooit weggegaan en ze wil daarom graag weer laten zien wat ze waard is voor de club. TKW is heel blij dat Rinske wil aansluiten bij de selectie! 
   
  Iris moest noodgedwongen door studie stoppen bij KV Wageningen in 2020 en was in de jaren daarvoor van toegevoegde waarde in zowel de A1 van KV Wageningen als het eerste team. Met Iris in de basis werden we kampioen in de hoofdklasse en bereikten daarmee de kruisfinales. Na twee jaar afwezigheid keert Iris dus terug in de selectie! De studie is nog niet afgerond, maar nu ziet ze wel ruimte om dit te combineren en daar is TKW ontzettend blij mee!