• Trainingsdag B-selectie

  18 aug 2022
 • Afgelopen zaterdag begon het seizoen weer voor de B-selectie.

  De ochtend startte om 10.00 uur met een bootcamp gegeven door Glenn Nijhuis vanuit Fysio Vis. Met een poging om alles in de schaduw op te zetten, want de zon brandde al goed. Dat beetje schaduw was maar van korte duur en al gauw stonden we te bikkelen in de zon. Een estafette met autobanden en een krachttraining circuit werden afgewerkt.

 • Daarna stond er een kist fruit klaar van Goudreinet bv. Met vele lagen zonnebrandcrème op gingen we verder met het tweede deel van het programma. 

 • Een aangepaste korfbal training met veel water. Nu denk je misschien om te drinken? Ja ook, maar je mocht na het maken van een aantal doelpunten ook een beker water over iemand heen gooien. Van lekker verkoelend tot soppen in je schoenen. Je kon aan het einde nog een grote emmer winnen die je over iemand heen mocht gooien en dat wilde je natuurlijk zelf niet. Iedereen ging dus fanatiek aan de slag om zo snel mogelijk alle punten binnen te slepen.

  Tijd om op te drogen met een lunch van lekkere belegde broodjes van Elings.

 • Het middagprogramma werd wat aangepast. We speelden partij vormen van 4 tegen 3 met om de 5 a 10 minuten een pauze. Het werd toch al snel echt te warm dus zijn we gestopt. Van voetenbadjes, naar zonnen tot uitzweten, met een lekker koud drankje in de schaduw en nog een lekker stuk fruit van de Goudreinet. Na een uur werd toch nog besloten dat een aantal nog wilden gaan beach volleyballen. Eerst het zand even nat sproeien en de eerste ballen werden over het net geslagen.

  Om 18.00 uur werd er gezellig avond gegeten met pizza's van New York Pizza. 

 • En het toetje was een spelletje flunkybal waarbij we verbaasd waren hoe goed of slecht bepaalde mensen hun bier konden drinken. We kunnen wel zeggen dat Jory, Martijn en Niek tot winnaars werden uitgeroepen.

  Over 2 weken staat er een toernooi in Bodegraven op het programma. Dat toernooi staat ook bekend om hun estafette circuit. Dus ook daar werd alvast voor geoefend. Groot applaus wel voor Hidde: we hebben nog nooit iemand zo snel door de speedladder en korf zien duiken. Voor alle anderen? Misschien nog een keertje oefenen? Vooral de mensen die niet mee deden.

  Het werd nog een gezellige avond met een pubquiz, bierpong, Stef stunt piloot, andere spelletjes en vele drankjes.

  Ik wil graag onze sponsoren bedanken voor het mede mogelijk maken van onze geweldige eerste selectiedag.

  Fysio Vis, De Goudreinet bv, Elings en New York Pizza bedankt!