• Trainersbegeleiding & jacks voor jeugdtrainers KV Wageningen

  10 nov 2019
 • Afgelopen week heeft de Jeugd TC verschillende bijeenkomsten met de jeugdtrainers gehouden met als onderwerp Trainers Begeleiding.

  Wij vinden het belangrijk dat onze trainers goed begeleid worden en de mogelijkheid hebben zich als trainer/coach verder te ontwikkelen. We stimuleren dan ook de KT (korfbaltrainer) cursussen. Vorig seizoen hebben een tiental trainers de KT2 gedaan en een enkeling de KT3.

  Dit seizoen zijn er meerdere trainers gestart met de KT3 en zijn we aan het inventariseren of we de KT2 weer in Wageningen kunnen laten organiseren.

  Daarnaast zetten we ook dit seizoen weer in op het intern begeleiden van onze jeugdtrainers. Woensdag heeft Jeroen de Pagter zich voorgesteld als TB'er van de F trainers. Na deze bijeenkomst hebben we de F trainers in een nieuw jasje gestoken.

  Na de bijeenkomst van afgelopen vrijdag voor E trainers en de A, B, C en D trainers, zijn aan hen ook de nieuwe jacks uitgedeeld. En zijn de aanwezige trainers op de foto gegaan.

  Mede dankzij de sponsoren PP Personeelsdiensten en Intersport Winners, lopen onze trainers er herkenbaar en netjes bij. Wij bedanken beide sponsors voor het verwezenlijken van onze wens om onze jeugdtrainers herkenbaar aan te kleden.

  Arjen van Dee, namens Jeugd TC (jeugdtc@kvwageningen.nl)