• Trainers KV Wageningen 3 seizoen 2023/2024 bekend

  11 mei 2023
 • Nu de staf voor de selectie rond is, zijn we ook blij te kunnen vermelden dat de staf voor het derde rond is. Steven Csupor en Christiaan van Capelleveen gaan deze taak samen op zich nemen. Zij stellen zich kort aan je voor.

  Steven: 

  Hoi mijn naam is Steven Csupor. Ik ben 28 jaar en kom uit Arnhem. Ik kom van Oost-Arnhem waar ik momenteel het 3e coach. Als speler heb ik in de jeugd hoog gespeeld maar mijn seniorentijd was geen succes. Ik moest door vele blessures op mijn 22ste al stoppen met korfballen op niveau. Ik heb toen besloten om te gaan coachen om op die manier bezig te zijn met de sport waar ik van hou. Na onder de hoede te zijn genomen van mijn vader, heb ik 4 succesvolle jaren gehad als coach van OA A1. Met als grootste succes de terugkeer op overgangsklasse niveau.
  Ik ben een coach die gelooft in het dynamisch spelen van korfbal. Zo begint een aanval niet pas in de aangeef bij mij. Volgend jaar ga ik aan dit avontuur beginnen samen met Chris. Ik denk dat wij elkaar goed aanvullen waar ik blij mee ben!

  Ik kijk er ontzettend naar uit om naar jullie mooie club te komen en aan de slag te gaan met het 3e.

  Tot volgend seizoen!

  Chris(tiaan):

  Op het moment dat je een korte introductie mag schrijven weet je dat je het serieus is 

  Hi! Christiaan, 32 jaar en woonachtig in Veenendaal. Na zelf een aantal jaar in de B-selectie te hebben gespeeld heb ik een paar geleden bewust en stapje teruggedaan. En ben ik wat lager gaan spelen. Maar goed, dat korfbalbloed kruipt waar het niet gaan kan.
  Twee jaar geleden ben ik benaderd om bij het 5e aan te sluiten als trainer/coach. Die twee jaar zijn voorbij gevlogen en heb ik daar de nodige ervaring op mogen doen. Inmiddels is zelf spelen door een achillespeesblessure helaas niet meer mogelijk. En dus kwam de vervolgstap om het 3e te gaan coachen voor mij op het juiste moment.
  Het samenwerken met een groep en samen naar iets toewerken vind ik een fantastisch proces om mee te mogen maken. Waarbij er aandacht is voor zowel persoonlijke groei als het groeien als team. Ik denk dat we ook daar volgend jaar weer een hele mooie groep voor hebben. Tijdens de gesprekken met Steven bleek ook al snel dat we daar heel veel raakvlakken hadden. Ik ben dan ook erg blij dat Steven en ik samen aan deze uitdaging mogen starten! Ik heb veel zin om aan de slag te gaan met de groep en samen naar een mooi resultaat toe te werken!