• Top Korfbal Wageningen

  Stichting TopKorfbal Wageningen (TKW) is opgericht door Korfbalvereniging Wageningen (KV Wageningen) en richt zich op Topkorfbal in Wageningen. Het streven is dat de selectieteams 1, 2, A1 en B1 nu en in de toekomst spelen in de Hoofdklasse of Korfbal League.

  KV Wageningen scout talenten, maar investeert daarnaast ook in de topjeugdteams, zodat eigen leden uiteindelijk de kans krijgen om het niveau te halen waarmee ze door kunnen stromen naar de selectieteams. Deze investering in de jeugd zorgt niet alleen voor een betere aansluiting van het niveau op de selectieteams, maar zorgt er ook voor dat de betrokkenheid van de jeugdleden bij de senioren wordt vergroot. Dit voorkomt dat jeugdleden vertrekken naar andere verenigingen, vergroot de samenhang binnen de vereniging en verzekert uiteindelijk het voortbestaan van KV Wageningen.

  Het bestuur van TKW bestaat uit zes personen die ieder verantwoordelijk zijn voor een ander aandachtsgebied. Daarnaast bestaat TKW uit enkele personen die zich bezighouden met de faciliterende werkzaamheden zoals de website en reclame-uitingen.

  U kunt TKW bereiken op het volgende e-mail adres: tkw@kvwageningen.nl.

 • Bestuur

  LidRolMobiel
  Schets, JannickLid
  Beek, Ronald vanLid
  Bouwman, ArieSecretaris
  Stummel, NaomiVoorzitter
  Gouweloos, PieterTechnische zaken
  Dekens, MennoTechnische zaken
  Dekens, RoccoTechnische zaken
  Laar, Stefan vanPenningmeester TKW

  Er is 1 teamlid van wie de naam vanwege privacyredenen niet getoond wordt.