• Tijd voor iets 'nieuws'

23 aug 2022
  • Er staat wat te gebeuren met de welbekende weekbrief. Na wel 33 jaar(!) trouw de weekbrief van zowel VADA als KV Wageningen verzorgd te hebben, stopt Alien met deze taak. Dat heeft ervoor gezorgd dat we als bestuur hebben gekozen om de weekbrief te veranderen in een nieuwsbrief die één keer in de drie weken verstuurd zal worden door Karinke Zeldenrust. We zoeken nog iemand om dit samen met Karinke te doen, maar meer hierover later in dit bericht. Karinke speelt al een tijdje bij KV Wageningen (dit seizoen in het 7e) en verzorgt samen met Anouk Homan ook al de socials voor ons.
    De bedoeling is dat onze website altijd het laatste nieuws zal hebben en dat de belangrijkste informatie terugkomt in de driewekelijkse nieuwsbrief, die ook meerdere verwijzingen naar de website zal hebben. Wil je als commissie, spelend lid of ouder van een jeugdlid wat in onze nieuwsbrief plaatsen, dan kan je een mailtje sturen naar nieuwsbrief@kvwageningen.nl.

Zoals hierboven al vermeld, zoeken we iemand die Karinke hiermee kan helpen en berichten op de website wil plaatsen. Dus ben jij (of ken je) iemand die graag een steentje bijdraagt aan de communicatie van onze mooie vereniging, heb je één of twee uurtjes per week over en wil je samenwerken met diverse commissies, leden en het bestuur? Dan gaan we graag met je in gesprek hierover!
    Stuur een berichtje of e-mail naar Wendy (06 20386124, voorzitter@kvwageningen.nl) of Jesse (06 17375571, algemenezaken@kvwageningen.nl).
    Alvast bedankt!

Nogmaals een groot dankjewel aan Alien voor haar jarenlange inzet voor de weekbrief!

Bovenstaand bericht stond in onze eerste nieuwsbrief van het seizoen.

In deze nieuwsbrief zijn we in de hectiek iets vergeten te benoemen. En ook nog eens iets wat er juist voor heeft gezorgd dat we deze vernieuwde nieuwsbrief zo mooi hebben kunnen opmaken. 🙈

Wilbert Schaapman heeft ons namelijk geholpen door met zijn kennis de lay-out voor ons te maken. Ondanks dat we dit vergeten zijn te benoemen doen we dat nu alsnog. Wilbert, onwijs bedankt voor al je hulp! We zijn je enorm dankbaar.

Wendy, Karinke en Jesse