• Terugblik ouderavonden september 2021

6 okt 2021
  • Eind september organiseerden het bestuur, samen met de JTC (Jeugd Technische Commissie) twee ouderavonden.

Op 22 september was er een hoge opkomst van de ouders/ verzorgers van onze kangoeroes, F-jes en E-tjes. En al was de opkomst een weekje later voor de ouders/ verzorgers van onze D- t/m de A-jeugd iets lager, het heeft ons een goed gevoel gegeven.

Uiteraard was vooraf alles weer top geregeld door de kantinecommissie: koffie, thee, cake, het stond allemaal klaar. Dank jullie wel!

Namens het bestuur heeft Wendy wat verteld over de visie/missie van onze club. Daarnaast hebben we de gezichten en taken van ons bestuur laten zien en hebben we de vele commissies de revue laten passeren. We hebben TKW en de sponsorcommissie benoemd en in grote lijnen uitgelegd waarom dit een aparte stichting naast KV Wageningen is. Arjen heeft, als coördinator JTC, de ouders/ verzorgers meegenomen in het technische gedeelte.

Het was gezellig en leuk om weer mensen binnen te kunnen ontvangen. Er werden goede vragen gesteld en ook kregen we wat puntjes ter verbetering, daar zijn we blij om. Want wat we vooral benadrukt hebben is dat plezier voor alle leden en vrijwilligers voorop moet staan, dat we graag met elkaar praten en niet over elkaar en dat we graag willen blijven verbeteren.

Kortom, wat ons betreft waren het waardevolle bijeenkomsten.

Dus ouders/ verzorgers, bedankt voor jullie komst!

Hartelijke groet,
    Wendy