• Team Communicatie!

  14 jul 2021
 • Wij zijn hét team dat ervoor gaat zorgen dat jullie op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en weetjes van KV Wageningen!

  Samen zullen wij verschillende online platformen bijhouden. Denk bijvoorbeeld aan het Facebookaccount, maar ook de website, Instagram en uiteraard de weekbrief! De mensen die met de verschillende platformen aan de gang gaan hebben we voor jullie op een rij gezet, zodat het voor jullie duidelijk is wie je moet benaderen voor een vraag en/of opmerking:

  Maxime haar focus ligt bij de sponsoring. Zij onderhoudt dit contact en brengt alle belangrijke informatie naar buiten over de sponsor(acties) van KV Wageningen. Ook zal zij een aandeel leveren aan de website en de social media als het gaat om content rond sponsoring. En dat met een eigen mailadres: sponsor.content@kvwageningen.nl

  Kasper zal zich bezighouden met de website en het (grafische) ontwerp hiervan. Hij zal ervoor zorgen dat de website up-to-date is en er modern uitziet. Er is vanaf nu een mailadres voor specifieke websitezaken: website@kvwageningen.nl.

  Anouk en Sem houden zich voornamelijk bezig met de social media. Hieronder vallen Instagram en Facebook. Heb jij een vraag over de social media van KV Wageningen of een nieuwtje dat gedeeld moet worden? Stuur dan een mailtje naar socialmedia@kvwageningen.nl.

  De weekbrief wordt voorlopig nog steeds verzorgd door Alien en zij zorgt ook voor de niet sponsor-gerelateerde content op de website. Daarnaast ondersteunt zij de rest van het team bij de andere platformen. Onderwerpen voor de weekbrief kunnen nog steeds naar weekbrief@kvwageningen.nl.

  Wendy (voorzitter@kvwageningen.nl) en Jesse (algemenezaken@kvwageningen.nl) zullen het hele team ondersteunen. Zij regelen ook praktische zaken en zij zorgen ervoor dat alles goed verloopt.

  Voor vragen kan je ook een privéberichtje sturen naar een van de bovenstaande personen. Volgend seizoen zullen wij hard aan de slag gaan. Jullie kunnen dan ook leuke, spontane, enthousiaste en informatieve foto’s en video’s verwachten. Houd alles dus goed in de gaten! Wij hebben er erg veel zin in!