• Studente Isa van Bergen voegt zich bij de selectie van KV Wageningen

18 mei 2021
  • TKW is verheugd te kunnen melden dat Isa van Bergen is toegevoegd aan de selectie van KV Wageningen. Isa trainde de afgelopen weken al mee met de selectie en dat heeft positief uitgepakt. Isa stelt zich hieronder kort voor:

Hoi! Mijn naam is Isa van Bergen, ik ben 18 jaar en kom uit Milsbeek. Dit is een klein dorpje bovenin Limburg waar ik vanaf mijn 4de tot afgelopen seizoen heb gekorfbald bij Spes. Spes is een damesvereniging waar ik de afgelopen 14 jaar met veel plezier en fanatisme op hoog niveau heb mogen meedraaien! Waarom de switch van dameskorfbal naar het gemengd? Ik ben dit jaar begonnen met de studie Bedrijfs- en Consumentenwetenschappen in Wageningen, vandaar dat ik hier nu graag een nieuwe uitdaging aan ga! Naast de ideale locatie (om de hoek ;)) ben ik nog jong en gemotiveerd om stappen te zetten en wil ik nog graag veel leren! Dit hoop ik de komende tijd bij KV Wageningen te bereiken. Ik ben de afgelopen weken met open armen ontvangen en kijk positief naar de komende tijd bij deze club!

Wij wensen Isa heel veel succes in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen en hopen haar snel in een Wageningen shirt te kunnen bewonderen. Isa, welkom bij de club!