• Faye en Lynn gaan goed met actie voor Prinses Maxima Centrum

  17 mrt 2022
 • Zoals inmiddels misschien velen van jullie al weten heeft Faye uit de D2 Hodgkin, een benaming voor lymfklierkanker. Samen met haar BFF Lynn zamelt ze geld in voor het Prinses Maxima Centrum, tevens de plek waar Faye wordt behandeld. Zaterdag 12 maart hebben wij Faye en Lynn in het zonnetje gezet. Voor de wedstrijd van het 1e team mochten zij met de rest van de D2 oplopen met de spelers van 1. Er waren verschillende speciale armbandjes te koop in KV Wageningen & Unitas kleuren en nog veel meer soorten voor €3 per stuk.

  Faye en Lynn keken zondag op hun Instagram account (@sieraden_by_lynn_en_faye_) terug op de zaterdag:

  “Gisteren hebben wij een fantastische avond gehad bij @kvwageningen_official. Op deze avond wilden wij zoveel mogelijk armbandjes verkopen om geld op te halen voor het @prinsesmaximacentrum. Het totaal bedrag is €767, dit is samen met de verkoop van de armbandjes in de afgelopen weken in de kantine van @kvwageningen_official. @ckvunitas en @kvwageningen_official, @wajos.kvwageningen, @anoukhomanx, @stijna96 & @jochemlangstraat super bedankt voor jullie support en inzet om dit fantastisch evenement te houden en een mooi bedrag op te halen.

  Liefs Faye & Lynn”

  Wil je de actie nog steunen? Dat kan. De armbandjes zijn nog steeds te koop in het clubhuis, en je kunt ook doneren. Alle info hier: Verkoop armbandjes Lynn en Faye voor goede doel (Prinses Maxima Centrum) nu in ons clubhuis

 • ---- 2 maart 2022

  Faye en Lynn hebben nu hun actie voor Kika officieel afgesloten. Onlangs ontvingen ze de cheque met het door hen bij elkaar gebrachte bedrag erop: €2.295,45.

  Inmiddels zetten Faye en Lynn zich in voor het Prinses Máxima Centrum, de plek waar Faye wordt behandeld voor Hodgkin. Volg Faye en Lynn via instagram: https://www.instagram.com/sieraden_by_lynn_en_faye_/

  Daarnaast is Faye ook regelmatig te vinden in Het Binnenveld. Om bij haar team te zijn, Wageningen D2, om te helpen bij de F5/F-instroom of om de voorraad armbandjes op de bar van het clubhuis weer aan te vullen. Heb jij al armbandjes gekocht voor jezelf, je kinderen, je kleinkinderen etc.? Je vindt de armbandjes op de bar van ons clubhuis. Ze kosten €3 per stuk. En je kunt de actie van de meiden ook direct steunen met een gift: https://www.maximaalinactie.nl/actie/faye-evers

 • ------ 12 februari

  De afgelopen tijd hebben we jullie op de hoogte gehouden van de actie van Faye en Lynn uit Wageningen D2. Ze zetten zich met de verkoop van zelfgemaakte armbandjes in voor Kika. Vanaf nu is het goede doel het Prinses Máxima Centrum, de plek waar Faye wordt behandeld voor de ziekte van Hodgkin. En er is meer dat is veranderd. Je kunt vanaf dit weekend de armbandjes kopen bij KV Wageningen. En er zijn speciale KV Wageningen armbandjes! 

  -------------------------------------------

  Ik (Faye) heb de ziekte van Hodgkin. Samen met mijn BFF Lynn maak ik armbandjes voor het goede doel. Deze verkopen wij en een deel van de opbrengst gaat naar het Prinses Maxima Centrum. Hier word ik enorm goed geholpen om mijn ziekte te verslaan.

  Help jij ons mee? De armbandjes koop je bij KV Wageningen voor €3,- per stuk.

  Volg ons via: https://www.instagram.com/sieraden_by_lynn_en_faye_/
  Gewoon doneren voor het Prinses Maxima Centrum mag uiteraard ook! Hier vind je de actiepagina van Faye

  Liefs Lynn en Faye

 • Deze mooie foto is gemaakt door 📸 Sanne van Westeneng: https://www.sannevanwesteneng.nl/