• Stemmen Rabo ClubSupport van 5-25 oktober

5 okt 2020
  • Wij doen ook mee aan Rabo ClubSupport! Vanaf 5 oktober kun je stemmen. Elke stem is geld waard. Stem op ons in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Leden van Rabobank Vallei en Rijn ontvangen via de bank meer informatie over het stemmen. Stemmen kan tot 25 oktober.

Stemmen in de Rabo App gaat middels de volgende stappen:
    1. Ga in het hoofdscherm naar “Zelf regelen”
    2. Kies vervolgens voor “Lidmaatschap”
    3. Kies bij “Ontdek je lidmaatschap” voor ClubSupport
    4. En kies dan voor “Breng je stem uit”
    5. Vervolgens selecteer je minimaal 3 clubs om je stem op uit te brengen. Je hebt 5 stemmen en je mag maximaal 2 stemmen per club geven.

Gebruik je de Rabo App niet, ga dan naar rabobank.nl/clubsupport en kies "Breng je stem uit". Vervolgens leiden ze je naar online bankieren en volgt dat de stemprocedure.

In totaal stelt Rabobank Vallei en Rijn via Rabo ClubSupport 150.000 euro beschikbaar. Het resultaat van de uitgebrachte stemmen per club wordt medio november bekend gemaakt.