• Alles over de start van het nieuwe seizoen 2021-2022

16 jul 2021
  • De schoolvakanties zijn begonnen. De komende weken even geen korfbal, tenzij je (kind) natuurlijk mee gaat op jongste kamp of meedoet aan de oudste kampdag. Of daar als vrijwilliger actief bent.

In de 2e helft van augustus gaan we weer van start met de voorbereidingen op de competitie die van start gaat op zaterdag 11 september. In dit bericht vind je allerhande informatie rond de seizoenstart:

Overzicht van belangrijke data rond de start van het seizoen:

Week van maandag 16 augustus

Start trainingen senioren en wedstrijdteams jeugd (A1, A2, B1, C1, C2, D1)
    -> Actuele trainingsschema

Zaterdag 21 augustus

Oefenwedstrijden

Week van maandag 23 augustus

Start trainingen overige teams
    -> Actuele trainingsschema

Vrijdag 27 augustus

Aftrap seizoen voor alle jeugdtrainers, 19:00-20:30 uur
    Er zijn nog Meer informatie over de vacatures elders op onze site

Zaterdag 28 augustus

Oefenwedstrijden

Zaterdag 4 september

Oefenwedstrijden  &
    Openingsdag KV Wageningen seizoen 2021-2022

Zaterdag 11 september

Start competitie

Ook in het nieuwe seizoen gaan weer heel veel wedstrijden worden gefloten door interne scheidsrechters. Ook in het nieuwe seizoen gaan Anne en Maaike Rou voor het merendeel van de thuiswedstrijden de scheidsrechters "aanwijzen". Hoe dit werkt en enkele aandachtspunten hebben de scheidsrechteraanwijzers op een rij gezet.

Seizoenstart selectie KV Wageningen

Dinsdag 17 augustus

1e training

Zaterdag 21 augustus

Oefenen in Antwerpen

Zondag 22 augustus

Activiteit in Antwerpen

Dinsdag 24 augustus

Unitas – Wageningen

Zaterdag 28 augustus

GKV – Wageningen

Dinsdag 31 augustus

Wageningen – DVO

Zaterdag 4 september

Wageningen - Nieuwerkerk

Zaterdag 11 september

Start competitie

Update vanuit technische commissies (als in weekbrief 12 juli)

RTC Oost
    Afgelopen weken waren de selectietrainingen voor de RTC teams van komende seizoen. Wij feliciteren Luna (U17), Deen en Boaz (U19) met het feit dat ze geselecteerd zijn en wensen hen veel plezier en succes.

Aftrap seizoen 2021-2022 jeugdtrainers
    Vrijdag 27 augustus organiseert de Jeugd TC voor alle jeugdtrainers een avond waar we het nieuwe seizoen aftrappen. Deze avond is in het clubhuis van 19.00 - 20.30 uur. Mocht je nog niet uitgenodigd zijn door je coördinator, bij deze. Zet het in je agenda.

Trainingsschema veld 2021-2022

• Bijgaand (meteen hieronder) het nieuwe trainingsschema veld 2021-2022. De Senioren TC, Jeugd TC en TKW streven er naar om begin september het concept zaal schema te publiceren.
    • De trainingen voor de senioren en wedstrijdteams jeugd (A1,A2,B1,C1,C2,D1) starten in de week van maandag 16 augustus.
    • De overige jeugdteams starten een week later, vanaf maandag 23 augustus.

Vacatures bij de jeugd

Bij de jeugd zijn er nog diverse vacatures voor trainer/coach, en ook is de Jeugd TC nog op zoek naar een nieuwe coördinator voor de B-jeugd. nxs-domselection

We wensen iedereen een fijne vakantie.

In de vakantie is de locatie op donderdagavond en zaterdagmiddag open om een balletje te schieten of gewoon gezellig op het terras te zitten. Actuele openingstijden van de accommodatie tijdens de vakantie vind je op de home page van onze website onder Activiteiten.