• Stand van zaken seniorenteams - Update TC

1 feb 2024
  • Hallo leden,

Februari alweer… Ik merk dat de dagen alweer langer worden en we weer lekker richting de lente gaan. Maar, het zaalseizoen is nog wel in volle gang en gaat voor een groot aantal senioren teams erg voorspoedig tot nu toe. Het 3e staat ongeslagen eerste in de poule met een voorsprong van 4 punten op de nummer 2. Zaterdag spelen zij om 17:00 een belangrijke wedstrijd tegen de nummer 3 van de poule, De Meeuwen 2. Ook het 4e doet het niet onverdienstelijk, met een mooie 3e plek in een sterke poule. En dan het 5e, ook zij staan op de eerste in hun poule en spelen zaterdag tegen de Synergo 2, de nummer 2 van hun poule die op maar 2 punten achterstand staat. En daar blijft het niet bij, want ook Wageningen 6 staat bovenaan met 3 punten voorsprong op de nummer 2. Het 7e staat op een 3e plek in hun poule, maar op weinig punten achterstand van de nummer 1 en 2 én met minder wedstrijden gespeeld. Daar is dus ook nog van alles mogelijk. Wageningen 8 staat op een nette 5e plek in de poule. Wageningen 9, ons zondagsteam, is nog ongeslagen en staat ook al (het wordt bijna saai) op een 1ste plek. Dan verder naar de Midweek teams, waar ook weer een hoop succes is. Midweek 1 staat op een 5e plek in de poule, waar zowel Midweek 2 als 3 op de 1ste plek in hun poule staan. En ook voor Midweek 3 geldt, zij zijn nog ongeslagen dit zaalseizoen. Daarnaast willen wij als TC weer iedereen ontzettend bedanken die week in, week uit bereid is om wissel te zitten bij andere teams. Door jullie kunnen alle teams elke week weer spelen, ook al is dat soms een grote puzzel.

Groeten,

TC