• Slotdag 25 juni 2022 - programma en meer

17 jun 2022
  • Zaterdag 25 juni sluiten we het seizoen af met een slotdag. Op het programma staan 3 activiteiten.

Familie Vrienden toernooi
    De slotdag begint met een familie vrienden toernooi. Het toernooi zal waarschijnlijk rond het middaguur starten (afhankelijk van het aantal deelnemende teams) en zal om 16:30 uur afgelopen zijn. Wil je je zelf opgeven voor het familie vrienden toernooi stuur dan een mailtje naar nac@kvwageningen.nl. Vermeld dan in dit mailtje jullie teamnaam. Er zal gespeeld worden volgens de normale regels die gelden bij senioren wedstrijden. Alleen wat kortere wedstrijden en doorwisselen is natuurlijk gewoon toegestaan.

BBQ
    Om 18:00 uur zullen de BBQ’s aangestoken worden en kan iedereen die wil aanschuiven voor een heerlijke BBQ van onze sponsor Elings. De prijzen zullen als volgt zijn: volwassenen € 9,25 p.p. en voor kinderen € 3,90 p.p. zijn. Voor de volwassenen biedt Elings ook een vegetarisch pakket aan ook deze zal €9,25 p.p. kosten.
    Opgeven voor de BBQ kan via de webshop: (https://kvwageningenhoreca.12waiter.eu/c/sponsordeals).

Feestavond
    En als dat nog niet leuk genoeg is sluiten we ook nog eens af met een super gaaf feest. Na het er al een aantal jaren over gehad te hebben, maar het uiteindelijk nog niet hebben kunnen uitvoeren i.v.m. de Corona maatregelen willen we het dan nu toch echt wel gaan uitvoeren. Glow in the dark/ Neon party. Dit feest zal los barsten om 22:00 uur.

Oftewel een knots gekke superleuke dag. Ik hoop jullie dan ook de hele dag te zien de 25. Tot dan.

NAC (nac@kvwageningen.nl)