• Schoolkorfbaltoernooi – woensdagmiddag 21 september – zet ‘m in de agenda

29 jun 2022
  • De datum voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi is ondertussen bekend! Dus zit je zelf (of je kind) in groep 3 t/m 8 van een Wageningse basisschool? Zet 21 september 2022 14.30 alvast in je agenda!

Bij slecht weer zullen we uitwijken naar de reservedatum 28 september.

Het schoolkorfbaltoernooi zal dit jaar voor het eerst worden georganiseerd door een nieuwe schoolkorfbalcommissie binnen KV Wageningen. Een combinatie van enthousiaste ouders en korfballers, met ervaring voor het organiseren van grote evenementen, maken het team compleet. Hiermee willen we van het schoolkorfbal een groot succes maken!

We zoeken nog veel vrijwilligers in bijvoorbeeld de vorm van scheidsrechters en wedstrijdsecretariaat. Dus wil je graag helpen? Laat het ons weten via jeugdzaken@kvwageningen.nl en/of algemenezaken@kvwageningen.nl.

Wie weet tot de 21e van september!

Groetjes,
    De schoolkorfbalcommissie