• Schoolkorfbaltoernooi 29 september - help jij mee?

16 jul 2021
  • Beste KV Wageningers,

Het duurt nog even maar dit jaar mag gelukkig het schoolkorfbaltoernooi weer plaatsvinden op onze mooie locatie! Omdat het vorig jaar helaas niet kon doorgegaan is vanwege het coronavirus willen wij er dit jaar een spetterend toernooi van maken. Woensdagmiddag 29 september wordt er weer een leuk korfbaltoernooi georganiseerd voor de basisscholen in Wageningen.

Om deze middag te laten slagen, zijn wij op zoek naar vrijwilligers! Iedereen die wil helpen of mee wil denken is van harte welkom. Denk bijvoorbeeld aan:
    - Scheidsrechters
    - Wedstrijdsecretariaat
    - Barpersoneel
    - EHBO

Heb jij nog een ander idee waar jij mee zou kunnen helpen, laat het dan weten!

Heb je interesse en lijkt het jou leuk om een steentje bij te dragen en mee te helpen bij een fantastisch toernooi? Mail dan naar schoolkorfbal@kvwageningen.nl