• Schoolkorfbaltoernooi 2020

  De afgelopen jaren organiseerden we het schoolkorfbaltoernooi in september. Op woensdag 23 september stond het schoolkorfbaltoernooi ingepland, maar dit is vanwege corona verplaatst naar voorjaar 2021. Woensdagmiddag 21 april is de nieuwe datum voor het schoolkorfbaltoernooi. 

  Wat wel gewoon doorgaat zijn onze schiet-maar-raak trainingen die we altijd organiseren na afloop van het schoolkorfbaltoernooi. Hier lees je meer over het in het bericht: Geen schoolkorfbaltoernooi, wel kennismaken middels schiet-maar-raak trainingen

  Voor meer informatie over het toernooi, kun je terecht bij Anouk Homan (schoolkorfbal@kvwageningen.nl tel. 06-83981998) 

 • Laatste schoolkorfbaltoernooi op de Eng: zonnig, gezellig en geslaagd

  Woensdagmiddag 26 september heeft het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi weer plaats gevonden. Dit jaar hebben we 37 teams en ongeveer 225 basisschool kinderen mogen verwelkomen op ons korfbalveld. In de leeftijdscategorie groep 3/4 ging de Nijenoord er met de winst van door, bij groep 5/6 blijft de grote wisselbeker nog een jaartje op de Piekschool en in categorie groep 7/8 wist de Nijenoord die eerste plek te bemachtigen. Wij als organisatie willen alle vrijwilligers, deelnemende scholen en ouders die er voor gezorgd hebben dat deze middag zo’n succes was hartelijk bedanken! Het was voor het laatst op de Eng, volgend jaar hopen we iedereen weer te zien op het toernooi op onze nieuwe accommodatie Het Binnenveld.
  Namens de schoolkorfbalcommissie,
  Madelon Kempenaar