• Sanne Meurs neemt stokje over van Martijn van Laar

  18 jun 2024
 • Na ruim drie jaar heeft Martijn besloten om afscheid te nemen van het bestuur. Sanne Meurs gaat zijn functie overnemen. Lees hieronder hun reacties!
   
  Sanne Meurs: "Thanks Martijn, voor je inzet en hulp de afgelopen jaren! Aan mij de schone taak het stokje over te nemen. Dezelfde rol, een ander gezicht. Voor wie me nog niet kent, een korte introductie. Mijn eerste korfbalminuten maakte ik op het VADA-veld als 11-jarig meisje. Na de jeugd en junioren speelde ik onder andere in 3 en 2. Daarna was ik er een tijdje uit (studie, verhuizen), maar inmiddels alweer een paar jaar binnen de lijnen in midweek 3 en zondag 1 (😉). En dus ook buiten de lijnen actief: voor het 100-jarig jubileum in juni 2025 en nu in het bestuur.
  Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van onze mooie club en de ondersteuning van vrijwilligers die zich er iedere dag voor inzetten. Want alleen ga je sneller, maar samen kom je verder…
  Dus heb je ideeën om samen verder te komen? Lijkt me leuk om van je te horen!"

   

  Tijd voor wat nieuws

  Martijn van Laar: "Na ruim drie jaar heb ik besloten om afscheid te nemen als bestuurslid. Als ik me ergens voor inzet wil ik dat doen met de volle 100%. Ondanks dat het een ontzettende leuke en vooral leerzame functie was, merk ik dat het me ontzettend veel tijd en energie kost naast mijn dagelijkse bezigheden. Dat is ook de reden geweest dat me heeft doen besluiten om een aantal maanden geleden bij mijn medebestuursleden aan te kondigen dat ik aan het einde van het seizoen zal stoppen als bestuurslid.

  Naast de algemene bestuursactiviteiten had ik o.a. contact met de gemeente, externe organisaties, commissies van de NAC, JAC, kampen en niet te vergeten onze Wajo’s. Bij deze wil ik mijn medebestuursleden, commissieleden en iedereen waarmee ik contact heb gehad, ontzettend bedanken voor de leuke en leerzame periode! 

  Elke sportvereniging is gebouwd op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kan een vereniging niet bestaan. Mocht je nog niets doen voor de vereniging of graag meer willen doen. Laat je informeren door commissie- of bestuursleden, stuur een mail of laat een bericht achter in de witte brievenbus naast de bar.

  Ook ik blijf actief als vrijwilliger en zal mij volledig gaan richten op de voorbereidingen van het 100 jaar bestaan van het korfbal in Wageningen. Als jullie hierover nog vragen of ideeën hebben laat het me gerust weten. Ik zal nog regelmatig op ‘Het Binnenveld’ te vinden zijn.

  Gelukkig hoeft mijn functie niet heel lang open te staan, aangezien de vacature inmiddels ook al is ingevuld. Hierbij wil ik wil ik mijn opvolger, Sanne Meurs, ontzettend veel succes en plezier wensen met deze ontzettend uitdagende en leuke vrijwilligersfunctie.

  Tot snel in ‘Het Binnenveld’!"