• Geef je stem aan ons bij Rabo ClubSupport

6 okt 2021
  • KV Wageningen doet ook dit jaar weer mee met Rabo ClubSupport, een actie van de Rabobank. Rabobank Vallei en Rijn biedt met Rabo ClubSupport financiĆ«le ondersteuning aan clubs die bankieren bij de bank. De leden van Rabobank Vallei & Rijn bepalen hoe het geld (een deel van de winst) wordt verdeeld over de verenigingen die zich hebben aangemeld. Van 4 tot 25 oktober kan er worden gestemd.

Het doel van KV Wageningen is om met de bijdrage van Rabo ClubSupport een duurzame betonnen tafeltennistafel voor op het buitenterrein aan te schaffen.

Leden van de bank ontvangen via de bank meer informatie over hoe te stemmen voor deze actie. Elk lid kan een aantal stemmen verdelen over meerdere doelen. Meer informatie over Rabo ClubSupport: www.rabobank.nl/clubsupport