• Presentatiegids seizoen 2021-2022

  3 jan 2022
 • De presentatiegids voor het seizoen 2021-2022 is als bijlage meegestuurd met de laatste weekbrief van 2021. En is nu ook op de site nog te bekijken: Presentatiegids 2021-2022

  ----- weekbrief 20 december 2021

  Vanuit TKW is er afgelopen periode weer hard gewerkt aan de presentatiegids. Dit is een gids waarin de spelers en speelsters uit de teams die onder TKW vallen (1, 2 en A1) te presenteren. Daarnaast is er aandacht voor de Businessclub en de verwachtingen voor komend seizoen. Helaas is dat laatste inmiddels een erg onzeker punt geworden en dus is een deel van de gids helaas achterhaald. Het verspreiden van de gids is ook een stuk moeilijker geworden nu de binnensportlocaties gesloten zijn, daarom is de gids digitaal bijgevoegd aan de weekbrief. Op deze manier kunnen jullie toch kennismaken met onze spelers en staf. Zodra de binnensportlocaties weer open zijn, zullen er op het Binnenveld ook papieren versies aanwezig zijn.

  Via deze weg wil ik Maaike van de Brink bedanken voor het samenwerken aan deze gids en het prachtige design dat weer uit haar koker komt. Daarnaast Gerrit Schets voor het maken van de portret- en teamfoto’s.

  Ik hoop dat jullie alsnog plezier hebben bij het lezen van de presentatiegids!

  Groet,
  Naomi Stummel, Voorzitter TKW