• Partners van KV Wageningen

  Er zijn veel partijen die ons ondersteunen in de activiteiten die de KV Wageningen ontplooit. Deze partners zijn onmisbaar voor ons. Zij maken het mogelijk dat de KV Wageningen kan werken aan een optimaal korfbalklimaat, zowel voor de korfbalfan als de korfballer zelf.

 • Optiversum Prummel Optiek is de opticien van Veenendaal en omstreken. Prummel Optiek heeft oog voor de laatste mode op het gebied van brilmonturen. Vanzelfsprekend geven de opticiens van Optiversum Prummel Optiek u een deskundig advies, zodat u goed ziet én er goed uitziet!

   www.prummel-optiversum.nl

 • Welkom bij Intersport Winners, dé sportspecialist in Wageningen. Bij ons staan klantvriendelijkheid, serviceverlening en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Ons team staat elke dag voor je klaar met goed en deskundig advies. De juiste materialen helpen je het maximale uit jezelf te halen en vergroten je sportplezier. Als je plezier hebt in wat je doet, hou je het langer vol en doe je het vaker! Daarom geven wij jou graag het beste advies op jouw sportgebied.

 • Autobedrijf RoVé is een onafhankelijk autobedrijf die elk door u gewenst merk auto, zowel nieuw als tweedehands, kan leveren. Wij verrichten onderhoud aan alle merken auto’s in onze uitermate goed geoutilleerde nieuwe werkplaats met 5 bruggen. Besluit u om bij ons een nieuwe auto aan te schaffen, en waarom zou u dit niet doen, geldt voor deze auto dezelfde garantie als de garantie bij de officieel erkende merken dealer en alles inclusief onderhoudsbeurten.

  Tweedehands auto’s (zie occasions) vindt u in onze showroom met vide. Staat uw auto er niet bij zeg het ons en wij zoeken al naar gelang uw wensen de bij u passende auto. Uiteraard is elke aangeboden auto geregistreerd bij autopas en krijgt elke auto een grondige onderhoudsbeurt voordat u hem mee naar huis neemt. Bent u toch bij ons in de buurt, onze wasstraat geeft uw auto weer een schoon aanzien zonder krasjes achter te laten op de lak.

  www.autobedrijfrove.nl

 • Fysiotherapie Vis is gespecialiseerd in het behandelen en voorkomen van sportblessures. Na een blessure tracht de sportfysiotherapeut u weer terug te brengen op uw oude niveau van sportbeoefening. Deskundigheid en samenwerking gaan bij Fysiotherapie Vis hand in hand. Meerdere specialisaties zijn gebundeld binnen de praktijk. Naast de medische begeleiding verzorgt Fysiotherapie Vis ook de kracht- en conditietrainingen bij de selectie van KV Wageningen.

  www.fysiotherapie-vis.nl