• Oudste kamp

  Stap binnen in een wereld vol spanning, mysterie en verraad, dit is Oudste Kamp 2024!

  Van 13 juli tot en met 19 juli gaan we weer op kamp, dit keer naar Moergestel. Het thema van dit jaar is De Verraders, voor de meeste zal dit bekend in de oren klinken door het gelijknamige tv-programma. Dit belooft een kampweek vol mysterie, strategie en kameraadschap te worden, waarbij jullie een eigen versie van dit spannende spel zullen gaan beleven met verschillende verrassingen en uitdagingen. Hier kan elke glimlach een verborgen agenda zijn en elke vriendschap op de proef worden gesteld. De kampleiding is al volop bezig met de voorbereidingen en wij hopen dan ook dat jullie je snel aanmelden!
  We verblijven op een locatie op ongeveer een uur rijden. Wij hebben er zin in. Het kaartje (€138) koop je in de webshop.
  Met de gevraagde contact- en zorggegevens zal nauwkeurig om worden gegaan. De zorggegevens zullen alleen gebruikt worden in geval van bezoek aan huisarts/ziekenhuis.
  Mocht je andere vragen hebben kun je altijd contact zoeken met Sam via 06-54332214 of via oudstekamp@kvwageningen.nl
  Indien de financiële bijdrage voor jou niet haalbaar is, dan hebben wij een speciale regeling beschikbaar. Wij willen dat al onze kinderen kunnen meedoen aan deze fantastische week. Neem dan contact op met onze penningmeester, Carlo van Tricht (06-23233370), om dit te bespreken.

  Opgeven kan via de webshop van KV Wageningen. Die vind je hier!

   

  Een recap van Oudste Kamp 2023 lees je hier.