• Ouderavonden: 22 september (E/F/Kangoeroes) en 28 september (A/B/C/D)

10 sep 2021
  • In september organiseren bestuur en Jeugd TC 2 ouderavonden. Eentje voor de ouders/verzorgers van de A t/m D (dinsdag 28 september) en eentje voor die van de E/F/Kangoeroes (woensdag 22 september). Hieronder meer info over beide bijeenkomsten.

++ Ouderavond A/B/C/D

Voor ouders/ verzorgers van de D- t/m de A-jeugd

Op 28 september aanstaande organiseert het bestuur en de JTC een bijeenkomst voor de ouders/ verzorgers van de D- t/m de A-jeugd.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij jullie informeren over allerlei praktische zaken binnen onze vereniging. Daarnaast willen wij jullie graag ook een inkijkje geven in wie we zijn en waar we voor staan als club.
    Jullie zijn van harte welkom van 20.00- 21.00u in de businessruimte van ons clubhuis.
    De koffie en thee staat klaar!

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Wendy van Roest
    voorzitter KV Wageningen

++ Ouderavond E/F/Kangoeroes

Voor ouders/ verzorgers van de kangoeroes, de F- en de E-jeugd.

Op woensdag 22 september aanstaande organiseert het bestuur en de JTC een bijeenkomst voor de ouders/verzorgers van de Kangoeroes, de F- en de E-jeugd.

Jullie zijn van harte welkom van 17.30 - 18.30u in de businessruimte van ons clubhuis.

De koffie en thee staat klaar! We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Wendy van Roest
    voorzitter KV Wageningen (voorzitter@kvwageningen.nl)