• Op weg naar de start van de competitie op 10 september

9 jul 2022
  • Dinsdag 5 juli is de laatste weekbrief van het seizoen verspreid per mail. Jullie vinden deze laatste weekbrief ook op onze site: Weekbrief KV Wageningen Nr 45 - 4 juli 2022

In de laatste weekbrief vanzelfsprekend veel informatie over het nieuwe seizoen (2022-2023), waarvan de najaarscompetitie van start gaat op zaterdag 10 september.

Hoe zien de weken daar naar toe er uit?

Voor week van 22 augustus teams uit wedstrijdkorfbal starten trainingen (overige teams nog niet)
    Voor weekend van 20 augustus 1e weekbrief nieuwe seizoen komt uit
    Week van 22 augustus alle teams trainen volgens schema (trainingsschema vind je onder Competitie->Trainingsschema)
    Weekend 27/28 augustus  oefenwedstrijden (voorlopig schema vind je in de laatste weekbrief)
    Weekend 3/4 september oefenwedstrijden (voorlopig schema vind je in de laatste weekbrief)
    Weekend 10/11 september start najaarscompetitie (zodra het programma bekend is vind je dit in de KNKV Wedstrijdzaken app)

Verder in de laatste weekbrief een update vanuit de Jeugd TC, die je ook hieronder kunt lezen:

Update Jeugd TC: trainingsschema, definitieve teamindeling, vacatures & de aftrap

Trainingsschema
    Verderop vinden jullie het trainingsschema veld. Het schema gaat voor alle teams in op maandag 22 augustus, als de scholen ook weer starten. De diverse wedstrijdteams starten eerder met trainen. Zij zullen hier informatie over ontvangen via de trainers.

Definitieve teamindeling
    Verderop voor de jeugdteams de definitieve teamindeling met de trainers/coaches er bij vermeld. -> zie laatste weekbrief

Vacatures trainers/coaches
    We hebben nog vacatures voor trainers/coaches bij de A2/A3/B3/C4 en E6.
    Bij een aantal teams (zie definitieve teamindeling) staan meerdere trainers. Dat "klinkt" raar als er ook nog vacatures zijn, maar dit betekent dat zij er niet elke training allemaal zijn. De betreffende trainers kunnen niet altijd maar zorgen samen voor het invullen van de trainingen en coaching van het team.
    Wil je met meerdere personen een vacature invullen is dat ook mogelijk!

Woensdag 24 augustus aftrap van het seizoen
    Om 19.00u verwachten we alle trainers/coaches en iedereen die geïnteresseerd is in het Clubhuis.
    We stellen onszelf als Jeugd TC weer even voor en vertellen waar we voor staan. Maar ook zullen we onze nieuwe Co├Ârdinator Trainers Begeleiding voorstellen en aangeven wat we precies van plan zijn het komende seizoen.

Voor nu vooral een hele fijne vakantie en tot in augustus!

Voor vragen en opmerkingen weet ons te vinden via JeugdTC@kvwageningen.nl