• Nieuwe voorzitter: Wendy van Roest-van Aken

8 jan 2021
  • Het bestuur draagt met vreugde en trots Wendy van Roest-van Aken voor als nieuwe voorzitter van KV Wageningen.

Na het plotselinge overlijden van Gertjan van Leeuwen op 24 januari 2020 heeft het bestuur Nienke Feddes gevraagd te helpen bij de zoektocht naar een nieuwe voorzitter. We zijn verheugd dat deze zoektocht ertoe heeft geleid dat Wendy deze week ‘ja’ heeft gezegd tegen het voorzitterschap.

Naast haar ervaring als top-korfbalster bij Vada, DOS WK, Dos ‘46 en Oranje heeft Wendy ook jarenlange ervaring als leidinggevende in de zakelijke dienstverlening. Vijf jaar geleden richtte ze samen met haar zakelijke partner Hartendieven op, een bedrijf dat organisaties traint en adviseert in gastvrijheid. Wendy is getrouwd met Jos en samen zijn ze de trotse ouders van de vierjarige Ella.

We verwachten dat Wendy met haar energie, kwaliteiten en enthousiasme een zeer goede bijdrage zal leveren aan het bestuur en onze mooie vereniging.

Conform de statuten van de vereniging volgt een formele voordracht door het bestuur en benoeming door de ledenvergadering. Hoe en wanneer dit plaatsvindt zullen we je spoedig laten weten.